"Teleaasta tipphetked" Liis HaabFoto: Kanal 2
Tele
31. mai 2018, 12:06

Erisaade võtab kokku lõppeva telehooaja meeldejäävamad hetked

Kanal 2 erisaade "Teleaasta tipphetked" teeb põhjaliku kokkuvõtte selle telehooaja erilisematest ja üllatavamatest hetkedest. Lõppevat telehooaega meenutavad Tuuli Roosma, Kristjan Jõekalda, Marii Karell, Roald Johannson, Liis Haab, Daniel Viinalass, Liis Lemsalu jpt.

Järjekordne üllatusterohke telehooaeg on lõpusirgel. Nägime teletähtede sekeldusi võõrsil ja eestlaste tegemisi kodumaal. Sündisid uued tähed ja ammused lemmikud lõid meid taas pahviks. Meeleolukas erisaade teeb ülevaate lõppeva teleaasta meeldejäävamatest hetkedest ja saadetest ning uurib, mis toimus tegelikult kaamerate taga.

"Ta sai teha lip sync’i, liigutada suud kellegi teise laulmise järgi, esineda laval ja olla nagu tõeline laulja. Ma ei ole elus teda nii rahulolevana näinud. Ta säras ja kõndis ringi nagu Jaak Joala ja muudkui laulis," meenutab Kristjan Jõekalda oma kaassaatejuhi Teet Margna ühe unistuse täitumist sel telehooajal.

Üheks aasta kõmulisemaks looks kujunes Roald Johannsoni koeraliha maitsmine Lõuna-Koreas. "Koeraliha söömine tekitas pehmelt öeldes resonantsi televaatajate seas. See ärritas üles päris paljud inimesed," kirjeldab Roald Johannson oma reportaaži.

"Tundub, et tuleb ka kolmas abielu, esimese mehega", annab filmis "Pilvede all. Neljas õde" Kertut mänginud näitleja Liis Haab aimu, mis võiks "Pilvede all" sarjas sügisel edasi juhtuda tema osatäitjaga.

Lõppeva telehooaja eriti meeldejäävad hetked võtab kokku erisaade "Teleaasta tipphetked" Kanal 2s täna õhtul kell 20.00. 

Vaata videot siin: