Film

Mart Sander tegi uue versiooni Eesti esimesest mängufilmist „Laenatud naene“ (4)

LISA KOMMENTAAR

tahan teada4. juuni 2018, 13:40
Mart Sander on niivõrd andekas inimene, et sõnu ei jätku, tema tööd nii muusikas, maalimises, kirjutistes, lavastustes ja see nimekiri jätkub, on filigraansed! Filigraanselt ajastukohased kui vaadata kasvõi tema operetilavastust "Silva"! Õhtujuht, huumor, ELEGANTSUS, sõnaosavus, perfektne välimus,viisakus jamisveel ei tule meeldegi, KÜSIMUS - kuidas on ta hinnatud meie riigi (mitte rahva, kes oskab hinnata andekust) vaid RIIGI poolt? Ei juleta, ükski kõrge KULTUURITEGELANE ei julge, on hirm tõelise andekuse ees.
kriitikast 3. juuni 2018, 19:14
Kopeerisin mu teksti ja pöördun sellega teatud iskute poole, kuna minu kommentaaris ei olnud midagi reeglitevastast. Iski, kes seda vastu ei vótnud saab póhjenada
Puhkepäev poua Lauristin31. mai 2018, 15:26
...no on alles keelekasutus" orbfilm" mille teinud ... Kas alati peab tegelema rahvahääletusega,et subtiitritesse saaks kirja originaali taastastud koopia, originaali taastatud heli täpne koopia jne. Kogu aeg tahetakse seda Sanderit kuidagi maha tõmmata. Jääb mulje ,et Mees võib pingutada nii palju kui tahab ... oma õige nime täisväärtuslikuma hääldamiseni sellkorral komisjon ei jõudnud.
arenguruumi veel on31. mai 2018, 13:34
Tänapäevasema narratiivi, diskursuse ja uuenenud komberuumi valguses peaks olema "Laenatud mees"