"Naabrist parema" finaalFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
30. mai 2018, 22:05

GALERII | „Naabrist paremas“ võidutsesid hipsterid Helen ja Karl-Sander, kes pakkusid osa oma võidust saarlastele! (17)

Märtsis läks neli paari võistlustulle oma unistuste kodu nimel. Saates "Naabrist parem" võeti ette neli tühja korterit, millest iga paar hakkas vormima kodu oma maitse järgi. 30 000 euro suuruse väärtusega auhinna panid taskusse hipsterid Helen ja Karl-Sander!

Saate lõpus teatasid hipsterid, et nad tahavad omale ägedaid naabreid ja soovivad, et saarlase Ardo tütar saaks omale korteri, mida Siret ja Ardo koos ehitasid, seega kingivad nad pool oma võidust ära.

Finaalis võtsid mõõtu Renate ja Karel, Helen ja Karl-Sander, Ardo ja Siret ning Rasmus ja Elina. 

Siiski päris kõik lõpuni ei võistelnud. Ühel hetkel kuulutati välja, et kaks paari kukub finaalis võistlusest ja kaks paari jääb alles superfinaali. Superfinaali polnud asja Elinal ja Rasmusel ning Renatel ja Karelil.

Võitjapaar saab omaremonditud ja -sisustatud kodu ostul hinnast sissemaksu võrra alla ning korterisse jääb sisse kogu saate jooksul soetatud sisustus.

Naabritel tuli finaalis läbida ka üllatusülesanne, mille eest oli auhinnaks kaks kuldset rosetti. Laval oli neli kasti, mille avamiseks anti aega kolm minutit. Mängu võitsid saarlased Siret ja Ardo. 

"Naabrist parema" finaal Foto: Tiina Kõrtsini

Oma lemmiknaabrid valisid ka ehituspoe Bauhof esindajad. Nende lemmikuteks said saarlased.

"Naabrist parema" finaal Foto: Tiina Kõrtsini

Kõige nutikam naabripaar sai auhinna ka Inbankilt. Oma hea planeerimisoskuse ja silmapaistvalt kvaliteetse teostusega said auhinna saarlased. 

"Naabrist parema" finaal Foto: Tiina Kõrtsini

Muusikaliste vahepaladega paitas kõrva lauljatar Lepatriinu. 

"Naabrist parema" finaal Foto: Tiina Kõrtsini