Tommy Cash 2017. aastal Õllesummeril Foto: Alar Truu
Inimesed
30. mai 2018, 14:40

MIS JUHTUS? Uue muusikavideo avaldanud Tommy Cashi veebipood ei tööta!

Eesti räpisuperstaar Tommy Cash avaldas täna järjekordse eriskummalise muusikavideo, seekord loole „Little Molly“. Aasta alguses avas Tommy ehk Tomas Tammemets ka oma kauaoodatud veebipoe, milles erinevat fänninänni müüs. Veebipoe aadressi internetti toksida pole praegu aga mõtet, sest pood on suletud.
Foto: kuvatõmmis

Kas veebipood jooksis kokku fännihordide peale, kes täna pärast uue video valmimist endale kohe mõnda fännieset osta tahtsid? Tegelikkuses on selgitus hulga lihtsam: Cashi mänedžeri ja tüdruksõbra Anna-Lisa Himma sõnul on pood praegu kinni, kuna kohe-kohe on välja tulemas uus kollektsioon. Siis avatakse taas ka veebipood.

Cashi esimene kollektsioon oli temalikult eriskummaline: valikust leidis nii rõivaid, aksessuaare ja isegi ka rula. Veebipoes olid saadaval ka särgid viitega Kanye Westile, näiteks T-särk kirjaga „kAnYe EaSt“ ning „Life of Pavel“.

Küll aga ei olnud Eesti ektsentrilisema räppari loodud stilistika sugugi odava hinnaga. Ühe sokipaari eest tuli välja käia 15 eurot, Anne Veski pildiga pusa, mille varrukatel kiri „Roosiaia kuninganna“ aga juba 90 eurot.

Tommy Cashi esimene rõivakollektsioon Foto: kuvatõmmis

Himma sõnul valmis eelmine kollektsioon umbes kaheksa kuud.

„Tahtsime teha kollektsiooni, kus igal esemel on oma lugu ning hoiduda sellest klassikalisest mallist, et panna lihtsalt artisti logo või nimi keset särki, rohkem nagu collectors itemid.“ T-särk kirjaga „Lil Mop“ peidab endas taustalugu: see sai alguse naljast, kui Tommy peaks endale uue räpparinime valima. Inspiratsiooni sai ta kõikidest maailma räpparitest, kelle nimi algab adjektiiviga „Lil“ (eesti k väike) ning lisas sinna sõna „Mop“, mis tõlkes on siis Väike Hari.

Tommy Cashi esimene rõivakollektsioon Foto: kuvatõmmis