Kim Kardashian West/ Donald TrumpFoto: fotokollaaž/ Vidapress
Inimesed
30. mai 2018, 13:51

Kim Kardashian kohtub Donald Trumpiga, et anuda temalt vanavanaema vangist vabastamist (9)

Kim Kardashian West kohtub USA presidendi Donald Trumpiga, et paluda temalt vangistatud vanavanaema Alice Marie Johnsoni vabastamist.

TMZ allikate sõnul on Kardashian ja tema advokaat korraldanud kohtumise kolmapäevaks (30. maiks), et paluda Trumpilt Johnsoni karistuse pehmendamist. Johnsonile määrati eluaegne vangistus, mida ta on kandmas Alabamas asuvas vanglas.

Kardashian ja tema advokaat on teinud koostööd Trumpi tütre Ivanka Trumpi ja tema abikaasa Jared Kushneriga, et Johnsonit aidata, kuid nüüd kaasatakse asja ka presidendihärra isiklikult.

Kui USA-le 2017. aastal presidenti valiti, toetas Kardashian tegelikult Trumpi vastaskandidaati Hillary Clintonit. Kuid Trump on nõus Kardashiani aitama, kuna ka tema tütar Kardashiani toetab ning kuna naise abikaasa, räppar Kanye West, hiljuti avalikult Trumpi kiitnud on.

62-aastane vanavanaema staatuses Alice Marie Johson mõisteti ilma katseajata eluks ajaks vangi, teda süüdistati rahapesus ja narkootikumide käitlemises. Praeguseks on ta vangis olnud 21 aastat. Keegi ei saanud naise tegude järjel kannatada ning see oli tema esimene kuritegu.

Johnson on kolm korda armu palunud ka eelmiselt USA presidendilt, Barack Obamalt. Kuigi Obama andis mitmetele mitte-vägivaldsetele narkokuritegijatele armu, lükkas tema administratsiooni Johnsoni kaasuse kolmel korral tagasi.