Foto: ITV/kuvatõmmis
Tele
30. mai 2018, 12:44

VIDEO | Briti talendisaate poolfinaalis jooksid lavale tembutajad ja ehmatasid kohtunikke

Brittide lemmiktalendisaates "Britain's Got Talent" juhtus järjekordne äpardus, kui otse-eetris jooksid lavale sissetungijad, ehmatades kohtunikke ja parasjagu laval olevat esinejat.

Vaid mõned nädalad pärast seda, kui Suurbritannia rahvas oli üle elanud vapustuse Eurovisioni finaalis, sest nende maa esindaja sõu ajal tormas lavale üks jultunud meesterahvas, juhtus samasugune vääritu tegu ka nende lemmiksaate poolfinaalis.

Laval oli parajasti oma etteaste lõpetanud mustkunstnik Magus Utopia, kui kaks veiderdajat üle kohtunike lava jooksid ning nende hääletusnuppe vajutasid.

Foto: ITV/kuvatõmmis

Üks kohtunikest, näitleja ja laulja Amanda Holden oli juhtunust väga kohkunud. Pärast rahunemist ütles naine, et ta vajab ühte napsi.

Saate kurikuulsaim kohtunik Simon Cowell oli juhtunust aga nii ärritunud, et ei kuulanud saatejuhi korraldusi sõuga jätkata ning otsustas vembutajatele isemoodi sõnumi saata.

„Tore, tänane õhtu on siis sedapsi. Aga see ei käinud esinemise juurde? Iial ei või kindel olla. See on teile!“ sõnas Cowell, vajutades enda ees asetsevat punast nuppu ning keskmist sõrme viibutades. Publik rõkkas Cowelli žesti peale, kuid telekaamerad juhtunut otse-eetris ei näidanud.

Kusjuures, talendisaate jaoks ei ole see sel hooajal esinimene äpardus. Ka eelmises poolfinaalis, mis oli eetris nädal tagasi, oli saate meeskond hädas tehniliste probleemidega, mis kaose tekitasid. Saade oli eetris olnud vaid kümme minutit, kui ülekanne katkes ning viisteist minutit eetrist maas oli.