Tommy CashFoto: Promomaterjal
Saund
29. mai 2018, 17:27

Erakordne võimalus! Tommy Cash müüb kapi esinemisriietest tühjaks (6)

1. juunil toimub Tallinnas, Tatari Uuskasutuskeskuses kell 15.00-18.00 pop-up müük, kus on võimalik soetada Tommy Cashi eksklusiivseid esinemisriideid. Kogu müügist teenitud tulu annetatakse Eesti Loomakaitse Liidule.

“Riideid on kapis lihtsalt liiga palju,” räägib Tommy Cash, kodanikunimega Tomas Tammemets kust sai heategevusliku müügi idee alguse. “Annetame kogu müügitulu Eesti Loomakaitse Liidule, sest neil on seda tuge vaja. Loomakaitse on siin riigis rohkem inimeste eraettevõtmine ja soovime sellega toetada nende tegemisi, kes annavad endast kõik, et keegi ka loomade eest seisaks,” täpsustab suur hobustefänn Tammemets heategevusliku aktsiooni tagamaid.

Reede pärastlõunal toimuval pop-up sündmusel tuleb muu hulgas müügile mitu paari jalavarjusid ja kehakatteid, mida Eesti suurim räpistaar lavalaudadel või videotes kandnud on. “Mitmed esemed pärinevad Adidase limiteeritud kollektsioonidest. Mõned on näidistooted, mida Adidas ei olegi enda tootmisesse lasknud, teisi on toodetud vaid limiteeritud arv,” kergitab Tommy Cash saladuskatet müügile tulevate toodete kohta. “Kõigel, mis müüki läheb, on minu jaoks väga eriline tähendus,” ütleb muusik, kes on lubanud ka ise heategevuslikku pop-up müüki väisata.