Foto: Pixabay.com
Tele
29. mai 2018, 12:40

VIDEO | Põgenemiskunstnik oleks talendisaates äärepealt lämbunud (7)

Briti põgenemiskunstnikule Matt Johnsonile oleks osalemine Briti talendisaates äärepealt elu viimaseks trikiks jäänud. Surmapõlglik temp ähvardas luhtuda ja lavale tormasid parameedikud. 

End Harry Houdinistki osavamaks tituleerinud Johnson (43) lasi end ohtliku triki käigus metallist hullusärki ja käeraudadesse köita. Tema pea asetati läbipaistva kasti sisse ning kui Matt oli kopsud õhku täis tõmmanud, valati kast vett täis. 

 Põgenemiskunstniku ülesanne oli end käeraudadest ja hullusärgist vabastada ning kastilukud lahti teha, enne kui õhk otsa saab. 

"On võimalik, et suren," ütles uljaspea enne etteaste algust Daily Maili teatel. Surm oligi Mattil silme ees. Kui kell oli tiksunud minuti ja 45 sekundit, mõistis Johnson, et ta ei pruugi pead enne õhu lõppemist kastist välja saada. Lavale tormasid parameedikud. 

Abilised jäid instruktsioone ootama, kuid Johnson otsustas end siiski omal jõul lahti pusida. Kui kell oli tiksunud 2 minutit ja 21 sekundit, sai eskapoloog kõik lukud lahti ja kasti veest tühjaks. 

"Appi, kui hirmus!" ahhetas žüriiliige Amanda Holden. "Hoidsin kogu aeg hinge kinni, oleksin äärepealt ära minestanud! Põnev oli vaadata - oled väga vapper ja mul on hea meel, et sa ellu jäid."