Luukas Kristjan IlvesFoto: Teet Malsroos
Inimesed
29. mai 2018, 13:01

PILTUUDIS | Luukas Kristjan Ilves külastas Tallinna sadamakohvikut (39)

President Toomas Henrdrik Ilvese poeg Luukas Kristjan Ilves, kes tänavu veebruaris alustas nõustajatööd Brüsselis tegutseva mõttekoja Lisbon Council juures, on külastamas Eestit seoses Tallinnas toimuva koküberkaitsekonverentsiga CyCon.

Noort Ilvest võis täna hommikupoole näha Tallinnas sadamaäärses kohvikus einestamas  koos teise härrasmehega. Õhtulehele jäi Luukas Kristjan kommentaaride saamiseks tabamata. Kaasatoodud sülearvuti võib vihjata aga sellele, et tegemist oli ärikohtumisega.

Luukas Kristjan Ilves Foto: Teet Malsroos

Luukas Kristjan Ilves töötas kaheksa aastat riigi- ja euroametnikuna. Brüsselis asuv mõttekoda Lisbon Council on Ilvese sõnul majandus- ja digiküsimustes kaalukas agenda setter. Ilvese teemadeks jäävad ka Lisbon Councilis samad teemad nagu diginõunikuna Eesti esinduses EL-i juures ehk kübervaldkond, e-riik, digimajandus, demokraatia ja julgeolek, on vahendanud ERR. 

30. maist kuni 1. juunini korraldab NATO küberkaitsekeskus Tallinnas kümnendat korda kõrgetasemelise küberkaitsekonverentsi CyCon, mis toob siia üle poole tuhande arvamusliidri ja eksperdi arutlema küberjulgeoleku võtmeküsimusi. Konverentsil astub üles ka president Toomas Hendrik Ilves.