Sweet Spot Festivali meediahommik Foto: Teet Malsroos
Galeriid
29. mai 2018, 16:18

GALERII | Sweet Spot Festivali korraldajad avasid suve oodatuima muusikafestivali telgitagused

Juuli lõpus leiab aset suve üks oodatuim muusikasündmus, Sweet Spot Festival. Muusikafestivali meediahommikul kohtusid ürituse korraldajad ajakirjanikega. 

Vestlusringi juhtis muusikamänedžer Toomas Olljum. Vestlusest võttis osa festivali üks peaesinejatest Ewert Sundja, plaadifirmade esindajad Leen Kadakas (plaadifirmast Universal Music Baltic) ja muusikamänedžer Sandra Perens. Festivali korraldusliku poole pealt said sõna Henri Lindal ja Anton Must.

Meediahommikul tuli juttu sellest, et Sweet Spot Festivali ja Weekend Festivali korraldavate firmade omanik on sama mees - Hardi Loog - ning Soomes korraldatakse veel mitmeid kontserte. 

Artistidega algasid läbirääkimised juba eelmise aasta kevadel. Asukoht valiti üsna loogilisel teel - mugav, kesklinnas, kõigil hea kohale tulla
ühistranspordi või rattaga. Plaadifirmade esindajad rääkisid koostööst korraldajatega - nad on igati abiks ja saavad alati meid uudiste ja statistikaga varustada.

Ewert rääkis, et on hea meel just sellisel festivalil suve ainus kontsert anda. Muusik tõi paralleele Soome muusikafestivali Flow´ga ning tundis heameelt, et selline sündmus leiab aset nüüd kodulinnas Tallinnas.

Esimene Sweet Spot Festival toimub 27. ja 28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Festivalil astuvad üles lisaks eelpoolnimetatutele veel London Grammar, Roisin Murphy, Ewert and The Two Dragons, Mew, Jose Gonzalez, Trad.Attack! ning paljud teised välismaised ja Eesti artistid. Festivalipassid hinnaga alates 79 ja päevapiletid hinnaga alates 54 eurost on saadaval festivali kodulehel www.sweetspot.ee ning Piletilevis.