Brigitte 1986. aasta filmis "Cobra". Foto: Outnow.ch
Inimesed
29. mai 2018, 10:09

Sylvester Stallone'i 54aastane eksabikaasa on rase! (2)

Sylvester Stallone'i endise abikaasana tuntud näitlejanna Brigitte Nielsen teatas sotsiaalmeedias, et on jälle õnnistatud seisundis.
 

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Taani päritolu filmistaar saab juuli keskel 55aastaseks. Viiendat korda abielus Brigittel on eri meestega neli poega. 2006. aastast on ta abielus endast 15 aastat noorema baarmeni Mattia Dessiga. Nüüd näitab omaaegne seksisümbol Instagrami fotol suurt kõhukest ja kirjutab juurde: "Pere on suurenemas."

Paljud fännid kahtlustavad, et Brigitte heidab nende kulul nalja, kuid nii Saksa väljaanded Spiegel ja Gala kui ka jänkide veebikülg Huffington Post kinnitavad, et näitlejanna on juba ammu perelisast unistanud. Viimaks on see unelm tõeks saamas.

Pika kasvu tõttu amatsooniks tembeldatud Nielsen alustas karjääri Greg Gormani ja Helmut Newtoni fotomodellina. 1980. aastate keskel mängis ta madinafilmides "Punane Sonja" ja "Rocky IV". Koos abikaasa Stallone'iga mängis Brigitte ka 1986. aasta filmis "Cobra". Nende liit pidas vastu vaid umbes poolteist aastat. 

1987 kehastas Brigitte Eddie Murphy komöödias "Beverly Hillsi võmm 2" Karla Fryd.

Uuel aastatuhandel tegi Nielsen comeback'i tõsieluseriaalides. 2008. aastal osales ta koos teiste kuulsustega sarjas "Celebrity Rehab with Dr. Drew", kus üheskoos püüti vabaneda meelemürgisõltuvusest. 2012 tuli Brigitte võitjaks Saksamaal staaride džunglisarjas "Ich bin ein Star - Holt mich hier raus!".