Valeri LeontjevFoto: MATI HIIS
Inimesed
28. mai 2018, 14:13

Valeri Leontjevi kontsert Tallinnas jääb ära: estraaditäht süüdistab korraldajat saamatuses (12)

Täna 28. mail Tondiraba jäähallis toimuma pidanud Venemaa popstaari Valeri Leontjevi kontsert jääb ära tehnilistel põhjustel. Võtsime ühendust kontserdi korraldaja Tallinn Concert Clubi (TCC) projektijuhi Mihhail Kalashnikoviga, kes keeldus põhjuseid täpsustamast.

"Lihtsalt tehnilised põhjused, mida ei saa täpsustada," lausus mees. "Tavaline inimene ei saa sellest aru," lausus Kalashnikov. Kui palusime selgitada lihtsas keeles, vabandas mees, et tal on vähe aega. "Ma arvan, et mul ei ole selleks praegu aega."

Venemaa estraaditäht jagas 25. mail enda Facebook´i kontol, et on sunnitud ära jätma Tallinna esinemise. "Põhjuseks on kahjuks kohaliku korraldaja ebaprofessionaalsus. Kontserttuuri korraldamise eest vastutav isik ei ole suutnud täita oma kohustusi ega ole ette valmistanud heli-ja muid vajalikke seadmeid. Ma ei saa anda kontserti, kui ei saa tagada teile kvaliteeti, mida soovin. Kahjuks pole meil õigusi enda kontserte Euroopa Liidus ise organiseerida, mistõttu tuleb pöörduda kohalike korraldajate poole. Seega esmakordselt tuuri ajaloos peame me kontserdi ära jätma. Loodame, et te saate oma raha kindlasti tagasi," kirjutas Leontjev oma veebilehel.

 

Piletimüügikeskkonnas on kirjutatud, et kontserdi piletid saab välja vahetada mõne teise TCC ürituse vastu.

Vene estraaditäht on esinenud Eestis kahel korral: 2002. aastal legendaarse Tallinna linnahalli laval ja kolm aastat tagasi Tondiraba jäähallis. 

Valeri Leontjev on rääkinud varasemas intervjuus Õhtulehele, et tal on seoses Tallinnaga isiklikud mälestused: "Kunagi olin seal armunud ja õnnelik. Kuid see on sügavalt isiklik mälestus ja ma ei ole valmis sellest veel avalikult rääkima," jäi ta tol korral napisõnaliseks. Venemaa superstaar on rääkinud, et nooruspõlves oli ta väga hea sõber Anne Veskiga ning mäletab väga hästi Tõnis Mägit ja Jaak Joalat.