R. KellyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. mai 2018, 12:15

R. Kelly kaevati herpese levitamise ja seksivägivalla eest kohtusse (1)

Faith Rodgers väidab, et R&B-staar R. Kelly nakatas ta meelega herpesesse. 19aastaselt nakatunud naine kinnitab kohtuasjas, et kannatas ligi aastase armuloo ajal nii vaimse kui ka füüsilise vägivalla all.

Rodgers kirjeldas BBC Newsi intervjuus, kuidas R. Kelly oli ta eelmise aasta mais lennutanud New Yorki oma kontserdile. Kell 6 varahommikul saanud noor naine staarilt telefonikõne. R. Kelly tuli tema hotellituppa ja käskis riided seljast võtta.

Mees olnud agressiivne. Ometi oli see nende esimene kohtumine.

"Ütlesin, et ma pole seksiks valmis, et ma ei seksi inimestega esimesel kohtumisel," rääkis Faith emotsionaalses intervjuus.

Noorele naisele tundus, et tema sõnul jõudis kohale, kuid R. Kelly oli samal hommikul korduvalt üritanud seksi algatanud ning kasutanud endast rääkides sõna Daddy ehk Issi. 

Pandi karistuseks tuppa ja autosse kinni

Järgnevatel kohtumistel olevat Kelly noort naist sundinud suuseksi tegema. Ühe kontserdi eel oli Faith lava taga. Staari kutsuti juba lavale, kuid too tõmbas neiu püksid maha, vajutas ta näoli peegli poole, krahmas kaelast ja tungis temasse. "See oli rohmakas. Valus," kurdab Faith, kelle sõnul nakatas laulja ta herpesesse ning pani teda korduvalt tuppa ja autosse luku taha, kui neiu teda ei rahuldanud. 

Faithi sõnul filmis Kelly teda ka vägisi ning sundis kaamera ees "hälbeliselt ja kompromiteerivalt käituma".

Kelly on oma advokaadi vahendusel kõiki väiteid eitanud. 

Viimasel ajal on R. Kelly pihta sadanud üha uusi seksisüüdistusi, millest räigeimates nimetatakse teda seksiorjade haaremi pidajaks.

Mullu juulis algatatud liikumine #MuteRKelly kutsub üles staari muusikat ja kontserte boikottima. Hiljuti viskas Spotify Kelly oma listidest välja.