Anthony HopkinsFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. mai 2018, 16:13

JULM: Anthony Hopkins ei taha oma ainsast lapsest kuuldagi (24)

Anthony Hopkins kehastab BBC telefilmis "Kuningas Lear" isa, kel on oma tütardega keerulised suhted.  Filmilegend tunnistas Radio Timesi intervjuus ausalt: oma ainsa tütrega ei käi ta üldse läbi.

Hopkinsi sõnum oli lühike: ta ei taha oma tütart Abigaili tunda. "Olen ma vanaisa? Ei tea ja ei huvita kah," vastas 80aastane näitleja ajakirjaniku küsimusele.

Abigail sündis 1968. aasta augustis Sir Anthony esimesest abielust näitlejanna Petronella Barkeriga. Isa lahkus pere juurest, kui tütar oli väike, ning abiellus uuesti.

1990ndail toimus põgus taasühinemine: Hopkins korraldas näitleja ametist unistavale tütrele kõrvalosad oma filmides "Varjudemaa" ja "Päeva riismed". Seejärel kadus kontakt jäädavalt.

Nüüdsel ajal tegutseb Abigail laulja ja laululoojana, kuid isa pole ta näinud mitukümmend aastat. Lapsi tal ei ole. 

Hopkinsil on käsil kolmas abielu. Filmistaar ja temast 18 aastat noorem näitlejanna Stella Arroyave abiellusid 2003. 

"Inimesed lähevad lahku. Perekonnad lagunevad, ja eks siis tuleb edasi sammuda," seletas Hopkins Radio Timesile. "See on inimeste endi valik."'

Kui filmistaarile öeldi otse, et tema jutt jätab külma mulje, vastas ta: "Elu ongi külm."

"Kuningas Leari" analüüsides ütles Hopkins, et Lear hoolis vaid ühest tütrest. "Ülejäänud kaks talle üldse ei meeldinudki. Ja selliseid asju võib peredes juhtuda. Inimesele ei pea tema pere meeldima. Lastele ei meeldi oma isa. Teineteist ei peagi armastama."