Prints Harry ja Meghan Markle'i pulmade puhul välja jagatud kingikotid. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. mai 2018, 11:02

Kuningliku pulma kingikotike müüdi eBays röögatu summa eest (1)

MailOnline'i andmeil müüs üks prints Harry ja Meghan Markle'i pulma kutsutud kogukonnaaktivist seal saadud kingikotikese eBays maha 21 400 naelsterlingi ehk ligi 25 000 euro eest.

31aastane Claire Oliver oli üks 1200 lihtinimesest, kelle prints ja tema pruut olid kutsunud Windsorisse St George'i kabeli lähistele pulmamelust osa saama.

Oliver töötab personalijuhina masinaehitusfirmas Troup Bywaters, mis on võtnud südameasjaks pakkuda noortele praktikakohti. Noorte tööhõive on prints Harryle samuti südamelähedane teema.

Noorpaari nimetähtidega džuutkotikeses oli Mail Online'i teatel suveniir, laulatuse programm ning tervituskiri Meghanilt ja Harrylt, pudel Windsori lossi vett, hiiglaslik šokolaadimünt, plekk-karp küpsistega ning lossipoe 20% allahindlusvautšer. 

Oliver ei soovinud koti oksjonilepanekut MailOnline'ile kommenteerida. Lehe andmeil on oma pulmakotikese enampakkumisele pannud üle 25 inimese. Mõne kotikese hind on küündinud juba üle 30 000 naelsterlingi. 

Üks müüjatest väitis, et annetab müügitulu heategevusele, kuid oli seda oma eBay saatetekstis väidetavalt unustanud mainida.