Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. mai 2018, 09:52

SUKKPÜKSID JALAS: hertsoginna Meghan järgib viimaks kuninglikku etiketti (24)

Vastne Sussexi hertsoginna Meghan astus eile oma äia prints Charlesi juubeli tähistamisel avalikkuse ette, täites viimaks kõiki kuningliku etiketi reegleid. See oli esimene sündmus, kus Meghan ja Harry abielupaarina üles astusid.

The Telegraph märgib, et laupäeval prints Harryga abiellunud Meghanil olid jalas läbipaistvad sukkpüksid, nagu kuningakoja naisliikmetele kohane. Ta kandis šikki kübarat ning käsivarred olid kaetud - ja see on vaikimisi kuninglike daamide reegel.

Mõistagi on Meghani pihta juba lennanud kriitikanooli. Õigemini nahutatakse sotsiaalmeedias tema stilisti, kes on tõmmu ihuga kaunitarile liiga heledad sukkpüksid jalga utsitanud. 

Ehkki prints Charles saab 70aastaseks alles 14. novembril, hakkavad pidustused vaikselt hoogu sisse saama - eks ole kevadisel ja suisel ajal aiapidudeks ideaalne ilm. Esmaspäevasele tänuüritusele Buckinghami palee aias oli troonipärija kutsunud nende organisatsioonide esindajad, kelle patroonina ta tegutseb.

Prints Harry pidas isa auks kõne, mida kippus segama tüütu mesilane - kuid sõnaosav Harry põimis oma äparduse sujuvalt kõne sisse. "Vabandust, see mesilane ajas mul närvi krussi," põhjendas ta jutulõnga hetkelist katkemist.