Ott Kiivikase korterFoto: City24
Inimesed
22. mai 2018, 18:05

PIILU SISSE | Ott Kiivikas pani kodu müüki: soovin uue kaaslasega enda kodu luua (19)

Eesti esikulturist Ott Kiivikas on pannud müüki enda Tallinna kesklinnas asuva kolmetoalise korteri. "Eks aeg on elus edasi liikuda," rääkis mees Õhtulehele.

Korteri müügikuulutuses on kirjas, et kesklinna vaikses sisehoovis asuv ligi 70 ruutmeetrine korter sobib ideaalselt inimesele, kes otsib asukoha mugavust ja eripära. 

"Olen seal pikka aega tegelikult elanud, 2004. aastast, kui maja valmis. Eks aeg on elus edasi liikuda," rääkis Kiivikas. "Natuke jäid ruumid juba väikeseks sest see karikatesadu, mis mul siin uksest-aknast sisse tuleb, ei mahu enam korterisse ära: voodialused on kaste täis ja trofeesid pole enam kuhugi panna," naerab mees.

Üheks olulisemaks elukohamuutuse põhjuseks nimetab mees soovi elukaaslase Gajane Filantšukiga uus kodu luua. "See on ka energeetilises mõttes vajalik," lausub Kiivikas ning ei tee saladust, et uus kodu, mis on hetkel valmimisjärgus, rajatakse Tallinna külje alla, Kaselaane rohelusse. "Tegemist on paarismajaga," täpsustab mees. 

Mees julgustab inimestel ühendust võtma. "Lisaks korterile saab uus omanik kauba peale kaasa energeetilises mõttes tahtejõu, mida olen sinna 14 aasta jooksul jätnud," naljatab Kiivikas. "Kui inimene hindab kesklinna lähedust ja jala liikumist, on tegemist suurepärase korteriga."

Vaata, milline näeb välja Ott Kiivikase kesklinna kodu.