Serena Williams ja tema elukaaslane Alexis Ohanian kuninglikus pulmas.Foto: AFP/Scanpix
Tennis
22. mai 2018, 14:14

Kuninglikku pulma väisanud Serena Williams näitas joomismängus kõigile koha kätte (10)

Tennisetäht Serena Williams tõestas nädalavahetusel prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas, et on tegija kõiges, mida ette võtab.

Briti ajalehe The Suni andmetel mängis osa külalistest populaarset joomismängu beer pong, mille eesmärk on võimalikult palju lauatennisepalle vastase (tavaliselt alkoholiga täidetud) topsidesse visata. Kui pall on sees, peab oponent topsi sisu ära jooma.

Täpseimat kätt näitas just Williams. "Serenal tuli beer pong välja sama lihtsalt kui tennis. Kõigil oli laua ääres väga lõbus, lasti isegi ilutulestikku," ütles allikas ajalehele.

Pärast pidu jätkas Williams ettevalmistust Prantsusmaa lahtisteks tennisemeistrivõistluseks. Turniiri korraldajad teatasid, et Williams ei saa kehva edetabelikoha tõttu Pariisis peetavates mängudeks asetust, seega võib ta juba avaringis saada tugeva vastase.

Juulis peetava Wimbledoni suure slämmi turniiri korraldajad ütlesid omakorda, et nemad näevad maailma edetabelis 453. kohale langenud Williamsit siiski hea meelega asetatud pallurite hulgas.

Pärast lapse sündi on 36aastane Williams ametlikel turniiridel võitnud neljast kohtumisest kaks.