Stephanie Adams pojaga.Foto: Gregory P Mango / Splash News
Inimesed
21. mai 2018, 12:03

KOHUTAV LÕPP: Playboy modell hüppas koos pisipojaga pilvelõhkujast alla (69)

Endine Playboy centerfold Stephanie Adams pani toime meeleheitliku teo: ta võttis oma pisipoja ja hüppas pilvelõhkuja 25. korruselt alla, tappes nii enda kui ka lapse.

New York Posti teatel leiti 46aastase eksmodelli ja tema seitsmeaastase poja Vincenti surnukeha reede hommikul Gothami-nimelise Manhattani hotelli teise korruse rõdult. Nad olid 25. korruselt alla sööstnud.

Neljapäeval õhtul hotellis 25. korruse katusesviidi võtnud Adams oli päev varem andnud lehele intervjuu hooldusõigusvõitluse teemal. Ta seletas, et abikaasa, kellest ta parajasti lahutab, ei luba tal koos Vincentiga puhkusele sõita.

"Tahaksin koos pojaga kas või paariks päevaks sellest õudusunenäost puhata," ütles naine, kes oli lahutuse sisse andnud eelmise aasta novembris. 

Lehe andmeil tahtis Adams sõita koos pojaga suveks Euroopasse. Tema uuel kallimal on kodu nii Hispaanias kui ka Londonis. Kuid Manhattani kiropraktik Charles Nicolai ei lubanud poega USAst välja. Kohtunik andiski õiguse isale, kellel on poja külastamise õigus, ning nõudis, et Adams loovutaks poja passi. 

2009. aastal kihlunud paari lahkuminek oli ajakirjanduse andmeil tormiline. Uudisteagentuuri AP teatel oli politsei saanud viimastel kuudel mitu väljakutset abielupaari koju. 

"Minu teada polnud Stephanie kunagi depressiooni all kannatanud," ütles Adamsi endine lahutusadvokaat uudisteagentuurile AP. "Tal olid oma probleemid, aga depressioon nende hulka ei kuulunud."