Meghan MarkleFoto: PA Wire/PA Images
Inimesed
21. mai 2018, 10:02

Meghani kanepikasvatajast vennapojalt võeti Londoni ööklubis nuga (3)

Meghan Markle'i poolvenna poeg Tyler Dooley polnud kuninglikku pulma kutsutud, kuid üritas pühapäeva öösel Londonis ööklubisse pidutsema minna noaga varustatult.

The Suni teatel tuli 25aastasel Tyleril, kelle isa on kuningliku pruudi poolvend Thomas Markle juunior, loovutada Edela-Londonis asuva ööklubi Bacchus turvameestele liigendnuga, mille tera pikkus oli 10 cm.

Lehe allika kinnitusel tunnistas Tyler uksehoidjatele ise, et tal on väits kaasas. "Ta tõmbas selle välja ja ulatas personalile."

Värske Sussexi hertsoginna vennapoeg olevat turvadele seletanud, et oli noa kaasa võtnud Donald Trumpi sõnade tõttu. "Trump ütles, et siin on ohtlik."

USA president oli maikuus tõesti väitnud, et Londonis käib kibe pussitamine. Ühes haiglas, mille nime Trump ei maininud, ujuvat põrandad verest - niivõrd palju pussitamisohvreid olla sinna toodud.

USAs Oregoni osariigis täiesti legaalselt kanepit kasvatav Tyler lõbutses ööklubis koos oma sõbratari, ema Tracy ja vanema venna TJ-ga. Pealtnägijate sõnul oli seltskond vintis, kuid lõbus. 

Thomas Markle juuniori eksnaine Tracy oli koos oma võsukestega saabunud Londonisse juba pulmanädala hakul. Daily Maili teatel olid nad lootnud saates "Good Morning Britain" esineda kuningliku pulma kommentaatoritena, kuid neljapäeval loobus telekanal ITV nende teenetest.