Meghan Markle ja prints Harry pulma vaatama toodud kutsu. Pilt on illustreeriv.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
19. mai 2018, 12:41

Täielik printsessilugu: kuidas Meghan Markle'i lemmik varjupaigas eutanaasiast pääses ja kuninglikuks koeraks sai (14)

Inglise madalajalgse hagija tõugu Guy elu on olnud sündmusterohke: tema teekond algas Ameerika varjupaigast, kus ta taheti magama panna, seejärel jõudis ta Kanadasse hoiukodusse ning nüüd on ta osa kuninglikust perekonnast.

Guy pääses eutaneerimisest tänu nunnule Instagrami postitusele. Sel nädalavahetusel, kui USA näitlejanna Meghan Markle abiellub prints Harryga, saab kutsust ametlikult kungliku perekonna osa. 

“See on täielik muinaslugu,” ütles Alison Preiss, kes töötab Ontario loomapoes, kust Markle 2015. aastal koera päästis. “See koer oli enne varjupaigas, mitte keegi ei tahtnud teda ning nüüd, tänu adopteerimisele, elab ta palees ja jookseb ringi kuningliku perekonnaga.”

Guy päästeti Ameerikas eutaneerimisest ning ta viidi Kanadasse. Ühel üritusel tutvustati ka kahtekümment kodu otsivat koera, nende seas ka Guy. Markle oli parajasti Torontos telesarja “Suits” filmimas, kui ta üritusele sattus. 

Novembris saigi Guy esmakordselt nuusutada Suurbritannia õhku, kui ta koos Markle’iga sinna kolis. Markle teine koer Bogart oli aga liialt vana, et üle Atlandi ookeani Suurbritanniasse lennata, ning tema jäi elama Ameerikasse, Markle heade sõprade juurde.

Guy’st aga on saanud arvatavasti kõige kuulsam surmasuust päästetud koer.