Serena Williams oma isa Richardit embamas.Foto: AP/Scanpix
Inimesed
18. mai 2018, 16:06

Serena Williamsi isa teatas viimasel hetkel, et ei saada tütart altari ette

Briti kuninglikku pulma on oodata ka tenniseäss Serena Williamsit, kes on Meghan Markle'i lähedane sõbranna. Asjaolu, et Meghan peab altari ette astuma ilma isa toeta, tekitab Serenas kindlasti mõistmist – ka tema enda pulmapäev ei kujunenud päris selliseks, nagu ta unistas.

Tenniseäss pidas mullu 16. novembril Redditi kaasasutaja Alexis Ohanianiga New Orleansis uhked pulmad. Kuid värskes HBO dokis "Being Serena" tunnistab tippsportlane, et sai tund enne laulatuse algust isalt ootamatu sõnumi.

Tütre kauane treener Richard Williams teatas SMSi teel, et ei suuda siiski Serenat altari ette saata.

"Ta oli New Orleansis, tal oli ülikond olemas ja ma tean, et ta oli hästi elevil," seletas Serena. "Aga siis kirjutas ta mulle: "Serena, ära palun vihasta, aga ma lihtsalt ei suuda sind altari ette saata. Ma pole enam mina ise. Olen liiga närvis.""

Serena kinnitab, et ei pahandanud ega sattunud ka paanikasse - ta toetas isa otsust täielikult. Richard oli 2016. aastal üle elanud insuldi. Tütar teadis väga hästi, milliseid võitlusi isal tuli pidada.

"Issi, ka siis, kui sa ei taha üldse pulma tulla, pole midagi lahti," oli tema vastus isale. "Ma ei pahanda, nii et ära sina ise ka muretse."