Saund

Getter Jaani mänedžer Tambet Mumma nimevahetusest: me ei andnud alla, vaid tahtsime lihtsalt segadust vältida (7)

LISA KOMMENTAAR

kaubamärk27. august 2018, 22:24
oleks abielluda Otiga ja võtta esinejanimeks Getter Palm.
Hea pilt18. mai 2018, 13:38
allkiri: s..tt ikka ei maitse
Nii on lugu18. mai 2018, 11:34
Mis allaandmisest on jutt? Kui keegi on oma kaubamärgi patenteerinud, siis teisd ei tohi kasutada ilma omaniku loata, selleks tuleb sõlmida leping ja tasuda kokkulepitud tasu, kui omanik nõustub, reegina ei nõustu. Äriregistritest saab kontrollida, kas keegi on selle nime patenteerinud või ei. Autoriõigusi rikutakse meil ka .
noh18. mai 2018, 11:43
antud juhul on ühel lavanimeks kaubamärk ja teisel seesama tema ametlik eesnimi, mille panid talle ta lapsevanemad peale lapsukese sündi. Kuidas saab inimese eesnime ära keelata? Antud juhul on see teema absurdne!
ansip IV20. mai 2018, 00:51
Jah kuid patenteerimine tähendab, et patenti saab kasutatad vaid neis konkreetsetes riikides kus see on võetud. Ülimalt kahtlane,, et too Pedrilla on Getteri nime patentinud Eestis. Ilmselt tahab Getter oma loomingut esitada mingites USA kanalites (juutuub jms) ning seetõttu taoline otsus.
Allaandmise märke võib agaa näha otsuse tegemise kiirusest Jällegi üksikasju teadmata - nähtavasti suhtlesid Getter ja ta meeskond vastaspoolega inglise keeles.
Mina näiteks suhtlen niisuguste inimestega ainult ja eranditult eesti keeles ning seetõttu on ka abiellumised Nigeeria naftaprintsessidega venima jäänud.
väga diip18. mai 2018, 11:20