Spice Girls (vasakult): Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell (Horner) ja Victoria Beckham 2007. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. mai 2018, 10:18

SOLVUMINE: viiest Spice Girlsist sai pulmakutse vaid kolm?

Kuuldused Spice Girlsi esinemisest prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas olid ennatlikud - selgub, et mitu tüdrukutebändi liiget jäi aasta suursündmuse kutseta.

Sporty Spice'ina tuntud Melanie Chisholm ehk Mel C tunnistas Austraalia raadiointervjuus, et Spice Girls pole pulmakutset saanud ega esine pidustustel. "Olen natuke solvunud," ütles ta.

Kuuldusi suurejoonelisest taasühinemisest õhutas veebruaris teine Mel, Melanie Brown ehk Mel B. Kui USA talendisaates kohtunikuna tegutsevalt Melilt ühes jutusõus päriti, kas ta teab kedagi, kes kuninglikule laulatusele läheb, noogutas ta ja poetas: "Jaa, mina lähen." Siis lisas ta: "Ma vist poleks pidanud seda ütlema!"

Kui Brownilt pinniti, kas ta teab veel mõnda külalist, vastas ta: "No meie viiekesi, Spice Girls ... miks ma nii aus olen?"

Kas Mel B. viskas villast? New York Posti allikas väidab: "Kutsuti ainult Victoria, Emma ja Geri, nii et Spice Girls ei esine päris kindlasti."