SuRieFoto: Keit Paju
Üritused
17. mai 2018, 20:16

Teine võimalus? Fännid tahavad, et lavale hüpanud protestijaga silmitsi seisnud lauljatar esineks ka järgmisel Eurovisionil

Tänavuse Eurovisioni üks meeldejäävamaid hetki oli kindlasti lisaks Iisraeli lauljatar Netta ülekaalukale võidule ja Elina Nechayeva suurepärasele etteastele ka intsident Suurbritannia lauljatari SuRie esinemise ajal, mil lavale viskus ootamatu protestija, vahendab Delfi Publik.

Räppar ja aktivist Dr A.C rebis roosade juustega briti lauljalt mikrofoni, kuid SuRie oli äärmiselt tubli ja toibus intsidendist kiirelt, jätkates esinemist kohe, kui talle uus mikrofon ulatati. Laulu lõppedes olid naise silmad muidugi pisarais rikutud etteaste pärast, ent esinemise kordamist ta oma delegatsiooniga siiski ei soovinud.

Fännid imetlesid väga naise visadust ja kui rahva sõna peale jääb, saab SuRie järgmisel aastal uue võimaluse. Eurofänn Conor Wells algatas pühapäeval petitsiooni, et lauljatar saaks Suurbritanniat uuesti esindanda ja kolmapäeva pärastlõunaks oli kokku kogutud pea 2000 signatuuri, vahendab Wiwibloggs.

Refereeritud artikli täistekst Publikus.