Betty Ester-VäljaotsFoto: ARNO SAAR
Inimesed
17. mai 2018, 15:53

Ajakirjanik Betty Ester-Väljaots: kuninglikus peres on tavatu, et nii kiiresti altari ette minnakse (2)

"Vikerhommiku" stuudios oli täna hommikul külas Kanal 2 välisuudiste toimetaja Betty Ester-Väljaots, kes rääkis juba sel laupäeval toimuvast kuninglikust pulmast.

USA näitlejatar Meghan Markle ning prints Harry on tuttavad olnud kõigest kaks aastat. "Kuninglikus perekonnas on väga tavatu, et nii kiiresti altari ette minnakse. Sinna tulevat liiget ikka küpsetatakse. Mitte halvas mõttes, aga harjutatakse, et ta tulevase eluga mugavamini hakkama saaks."

"Iseenesest on ju tore abielluda siis, kui oled väga armunud. Prints Harry on ka palju sarvi maha jooksnud ja üsna palju koerusi oma elus teinud. Arvan, et tema jaoks oli aeg küps ja siis sattus teele Meghan. Kindlasti suured tunded sinna juurde," juurdleb Ester-Väljaots põhjuse üle, miks abielu nii kiiresti tuli.

Mõni aeg tagasi ilmus uudis, et Meghan Markle'i isa lasi endast lavastada fotod, kus valmistub pulmadeks, ning müüs need hiljem maha. "See on Ameerika kõmupressi teema. Tema isa, kes oli muideks populaarse sarja "Tuvikesed" valgustaja, on küll Hollywoodiga kokku puutunud, aga tähelepanu on maakeeli katuse sõitma löönud. Ka ajakirjanikud on väga osavad ärarääkijad, nagu me teame. Ju talle pakuti huvitavat kokkulepet ja raha," arvab Betty.