Inimesed

GALERII, VIDEO JA BLOGI | HÕISSA, PULMAD! Prints Harry ja Ameerika näitlejatar Meghan Markle tõid rahvani ebatraditsioonilise pulmatseremoonia (103)

LISA KOMMENTAAR

Kõik...20. mai 2018, 17:27
...ilus ja omanäoline kaob.Jääb vaid ülemaailmne ühepajatoit sokolaaditükkidega.Kurb,väga kurb.
!!!20. mai 2018, 14:05
See on küll minu subjektiivne arvamus, kuid mulle tundub, et vana kuninganna ei hinda oma vastset sugulast, värskelt küpsetatud plebeilikku hertsoginnat samavõrd, kui hindas algul oma miniat Dianat, aritokraatlike juurtega Spencri krahvi tütart.
Keegi ajakirjanik on juba maininud, et uhke diadeemi olevat pruudile laenanud kuninganna. Muidugi jätab meie ajakirjanike sõnakasutus sageli soovida, kuid laenatud ese pole siiski kingitus ega omand. Vaid ainult ajutiseks kasutamiseks mõeldud.
Mina muidugi ei oska teleülekande järgi hinnata selle väärtust. Valge kulla või plaatina gramme, Sädelevate vääriskivide liike ega karaate. Kuid 1932.a. töö on pigem kaasaegse kui antiikse maiguga.
Igatahes mulle tundub, et see jääb oluliselt alla kadunud printsessi Diana kuulsaiale ning tuntuimale diadeemile. See suurte, tilgakujuliste valitud naturaalsete pärlitega. Viimase KINKIS Dianale tema ämm, kuninganna ise. Oma arvukate juveelide hulgast. Pealegi oli too diadeem juba ajalooga ese, XIX sajandist. Olles algselt kuulunud Venemaa Romanovite suguvõsa aarete hulka.
Teatavasti sattus revolutsioonikeerises oluline osa Venemaa aristokraatia väärisesemetest väljamaale ja müüdi hiljem puuduse tõttu nii mõnigi kord vaat et võileivahinnaga. Aardeid tassisid väljamaale nii põgenemishoos aristókraadid ise. Aga ka sama teed läinud, ehteid omavoliliselt omaenda põue pistnud seltsidaamid, kammerhärrad ja muud taolised tegelased. Ning pärast kodusõda tegelesid väärisesemete väljamaale smugeldamisega ka valuutanäljas bolsevikud ise. Kes vajasid endile mitmesuguseid väljamaa kaupu. samuti ka oma arvuka agentuuri finantseerimiseks. Loodi mitugi sellega tegelevat organisatsiooni. Näiteks kas või Riiklik Teemandifond, mille direktoriks sai hiljem 1918.a. Jekaterinbirgis Romanovite laste teise ilma saatmisega kuulsaks saanud juudisoost bolševik Jurovski. Juveeliäri vahendajateks olid mitmed lääne pangad, kes sellisest vahendustegevuselt hästi teenisid. Ka mõned Eesti omad.
Teeline20. mai 2018, 22:16
See aastaarv 1932 on kuidagi kahtlane, kui see diadeem kuninganna Mary-le kuulus.
"Mary Stuart oli Mary I nime all Šotimaa kuninganna 14. detsembrist 1542 kuni 24. juulini 1567."
Kas see ongi nii oluline20. mai 2018, 22:33
kuidas kuninganna hindab. Kõige tähtsam on, et noor abielupaar ise omavahel hästi klapiks ja jätkuks armastust. Mida kahjuks sugugi ei jätkunud Charlesil kadunud Diana vastu. Mis kasu oli Dianal sellest hinnalisest diadeemist kui tema abielu kujunes õnnetuks ja lõppes lahutusega.
JuSS20. mai 2018, 10:28
Siiski ei saa see mitteaadliverd ja puudulikult etiketti tundev Ameerikast tulnud iludus mitte kunagi Suurbritannia kuningannaks. Seda vähemasti 99,99 protsendise tõenäosusega.
Sest pärast Elizabeth II surma saab troonile kroonprints Charles. Ja Windsorite suguvõsa liikmed on üldiselt vägagi pikaealised. Tema järel pärib trooni Harry vanem vend William. Williami lahkumise järel saavad monarhideks aga keegi tema lastest. Wiliamil on juba praegu kolm last. Vaest tuleb veel lisagi. Ja ilmselt ei jää omakorda Williami võsukesedki kõik lastetuteks. Alles Williami liini lõppedes läheks troonipärimisõigus üle Harryle ning tema tulevastele järglastele.
mikk20. mai 2018, 13:29
Iludus? Jääb pigem alla harju keskmise.
mikule20. mai 2018, 14:08
Ütle seda siis prints Harryle endale. Ilu on teatavasti vaatajate silmades. Pealegi pasundab tollest väideavast "ilust" ka kogu peavoolu meedia. Muutes väite sedasi lõpuks aksioomiks.
???20. mai 2018, 09:27
Huvitav, miks meie artiklis kirjeldaja imestab, et prints kandis sõjaväevormi? Minu teada on see kuningate ja printside puhul mitte erand vaid pigem reegel. Ka tema vend William abiellus mundrit kandes. Sedasi läksid altari ette ka tema isa prints Charles oma Dianaga ning vanaisa, prints Filipp, kui ta 1947.a. tema vanaema, tollal veel printsess Elizabethiga abiellus.
Muuseas, prints Harry näib kandvat husaari univormi. Kuigi minu mäletamist mööda oals ta Afganistani operatsioonis vist kopterijuhina.
Eestit enam ei olegi on prints Harry ja mulat koos austraalijan iisrealjan of the Azerbaijan20. mai 2018, 07:35
Kaua sellest pasundatakse?
N20. mai 2018, 07:13
Mees abiellus naisega. Mida selles ebatraditsioonilist on. Ehk vaid see, et ei olnud traditsioonide kohaselt omavahel sugulased
to N20. mai 2018, 10:18
Lääne kultuuriruumis on olnud ka teistsuguseid traditsioone. näiteks keelustas üks XI sajandi Rooma paavstidest sugulasabielud. Seejuures nõudis tema juba nii kauget sugulusastet, mis on liig range isegi tänapäeva normidest lähtudes. Mistõttu valitsejakojad sattusid suurde kimbatusse. Kõik olid omavahel kuidagi sugulased, alamast kui kuninglikust soost pruudid aga olid vastuvõetamatud. Nii tuligi värske sinivere otsinguid pruute kaugetest ääremadest leida. Nii käis Kiievi suurvürsti Jaroslavi tütardel kosjas mitu kristliku Euroopa monarhi. Nagu Prantsusmaa, Norra ja Ungari valitsejate esindajad.
Kuulsaim neist oli Prantsusmaa kuningannaks tõusnud suurvürstitar Anna Jaroslavna. Mõni märkus. Traditsiooniliselt ei suutnudki slaavitar oma 24 Prantsusmaal elatud aasta jooksul prantsuse keelt korralikult ära õppida ega selgeks saada. Ühtlasi paistis ta prantslaste hulgas silma oma hoogsa slaavi temperamendiga. jäänud 30-aastaselt leseks ja oma 8-aastase poja Philippe I regendiks, lõi ta armusuhted kellgi Valoiside soost krahv Ralphiga ning laskis end tema poolt "ära röövida". Nii et vähem kui kahe aasta möödudes oli kuningannast saanud krahvinna. Selline leskkuniganna abielu märksa madalamast soost krahviga oli Prantsusmaal ennekuulmatu ja skandaalne. Tollaste traditsioonide järgi tulnuks tal poja täisealiseks saades lesena avalikust elust tagasi tõmbuda. Ideaalvariandina koguni kloostrisse minna. Kadunud abikaasat taga leinama.
JuSS20. mai 2018, 01:16
Delfis just kirjutati, et vastne sugulane ning hertsoginna olevat kuninganna vastuvõtul paraja fopaa teinud. Nähtavasi ei asenda ka mitte ülikallis ning uhke kleitki korralikku aristokraatlikku lastetuba. See puudijääk seletab ehk ka kuningakoja iidse etiketi puudulikku tundmist.
See20. mai 2018, 00:35
On vaid pisku, mis pulmadele kulutati. Kasum on kordades suurem. Kuninglik perekond on kõva kaubamärk ja toob kenasti raha tagasi. Ikusad pulmad oli. Ja kui minugi maksuraha sinna pulma laks, on ju tore!
??20. mai 2018, 01:09
Või et kohe tore? Ega sa minu tulevastesse pulmadesse ei sooviks ehk veidi investeerida?
Optimistlik maaimavaade20. mai 2018, 10:30
Hea, kui inimene oskab ka maksmisest rõõmu tunda!
T,19. mai 2018, 21:24
Pidulik tunne oli täna neid pulmi vaadates. Midagi väärikat ja ilusat!
Teine õnnelik20. mai 2018, 00:10
Nüüd järgmisena valmistu minema meie toidupoodi, allahinnatud produktide letti.
!!!20. mai 2018, 00:26
Eriti kui mingi afroameerika niinimetatud preester seal oma komejanti teeb. Mavist ei imestakski eriti, kui ta veel ka vahelduse mõttes näiteks tamtammi põristaks.
just20. mai 2018, 06:27
sest mees rääkis südamest ja meiesugused ei suuda sellist kuulata
to just20. mai 2018, 09:12
Kahjuks on aafrikalik südamesuurus ja väljendusrikkus tagasihoidlikele ja väljapeetud põhjamaalastele veidi harjumatu. Millegipärast meenuvad nooruses nähtud seiklusfilmide kaadrid. Kus sõjaretkelt või edukalt jahilt tagasipöördunud kangelane oma seiklusi suguharule piltlukult ja ilmekalt esitab. žestikuleerides. Kuni roomamise, varitsemise ja puu otsa ronimise miiteerimiseni välja.
19. mai 2018, 21:13
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Tore jah, onju?19. mai 2018, 21:46
Ligi 40 milli MAKSUMAKSJATE pappi pandi huugama - milleks? Kellegi eralõbuks. Mingi äralykatud 3it kes vilets ka v@lja n@eb.
Väga alatu - sisuliselt sylitati t@na kogu inglismaa maksumaksjate peale.
19. mai 2018, 21:51
Sina sülitasid oma jabura kommentaariga iseenda peale. Oma maksumaksja juraga ei maksa riigipiiri ületada. jää oma liistude juurde.
Aga19. mai 2018, 22:21
mis meil sellest. Ja rahvas tundus seal vägagi rahul olevat.
19. mai 2018, 22:30
Ma ka ei saa aru, miks need meie kõvad "maksumaksjad" nii tagajalgadel on nagu oleks nende taskust midagi võetud.
JuSS20. mai 2018, 01:06
Pulma maksumus 37 miljonit? Kuuldavasti maksumaksjate raha seejuures. Seejuures jääbki kuninganna pojapoeg prints Harry ilmselt vaid kuningapere kõrvalharuks ja ei tõuse ise mitte kunagi Briti troonile. On ju tema vanemal vennal Williamil juba praegu kolm last. Pärijat, kes on suurbritannia seaduste ning taade järgi troonipärimise järgluses Harryst eespool.
Samas meenutagem, näiteks Rootsi kroonprintsessi Victoria pulma. Erinevalt tänasest päevakangelasest prints Harryst aga Rootsi kroonprintess Victoria saab seevastu mõnekümne aasta jooksul päris kindlasti Rootsi monarhiks. Troonipärija pulm maksis ainult 20 miljonit ROOTSI KROONI, seega vaat et peaaegu paarkümmend korda vähem. Seejuures maksid maksumaksjad vaid poole nendest kuludest. Poole pani aga kuningapere ise välja. Kuigi Rootsi Bernadottede kuningapere on oluliselt vaesem kui miljardäridest Windsorite perekond.
to JuSS20. mai 2018, 08:10
valesti kuulsid, ei olekõik maksumaksja raha eest
to Aga20. mai 2018, 12:52
Erinevalt vabast Roomast on hiljem tsirkusepiletid ikka tasulised olnud.
onju-le21. mai 2018, 09:40
jah, ainuüksi see tagasihoidlik pruutkleit olevat 230 000 maksumaksja euri...?
milline eestlus !!Milline kultuur!!!!21. mai 2018, 21:41
inglased on imelikud ega võta õiget arvamist kuulda ning tunnevad oma kuningaperest rõõmu.
Kosmoeetik20. mai 2018, 00:11
Huvitav, et segaverelise pruudi nahk on võrreldes varasemaga nahk märksa valgemaks tuunitud?
20. mai 2018, 18:22
Kõik on võimalik. Laulja Michael Jackson sai omal ajal aga täiesti valgeks.
ka eestlanna20. mai 2018, 05:30
ära sa Harry õnne ja rahu pärast muretse,temal on see kõik olemas,mida sul ei ole.
eestlannale20. mai 2018, 06:26
Õnn ei peitu rahas. Kas Charles`il ja Dianal oli kõik olemas peale abieluõnne.
tore 19. mai 2018, 21:12
Printsil vedas , sai ilusa naise . Tavaliselt sellised iludused saavad iga mehe keda tahavad ja nii keskmise välimusega mehi nad ei vaata üldse.
Kuule20. mai 2018, 01:03
see negroid on juba kümne aasta pärast välimuselt täitsa aut.
Teeline20. mai 2018, 22:24
Vaatavad ikka, kui keskmise välimusega mees on kuninglikust soost ja rikas. Egas muidu ühele miljonärile sõrmuseid kirjaga tagasi ei saadetud.
Orjalaeva töötaja19. mai 2018, 19:17
Parajad vampiirid need Harry ja Meghan.Elavad maksumaksja kulul.Mingu tööle ja vaadaku milliseid pulmi siis teha saab.
sina võid ju ori olla, aga19. mai 2018, 22:36
ära sina võõra riigi maksumaksja pärast muretse! 70% britte pooldavad kuningriiki ja monarhe. Kujutad sa ette seda massi, kes sulle vastu on, sina väike piikskonn siin muretsed nende pärast, nemad ise jummalast õnnelikud. Üks selline pulm viib hetkel nati välja, kuid suures plaanis toob rIIgile mitmesajakordset kasumit. Müügikasumeid igas vallas ja valdkonnas ja makse riigile, lisaks tunneb rahavas, et nendega arvestatakse, nad saavad osa nii suurejoonelisest üritusest ja on õnnelikud. Oleks sa telekat vaadanud, siis teaksid, et maksumaksjad olid seal ikka väga rahul, neil oli seal üleriigiline pidu...aga sina muretsed:)
20. mai 2018, 07:05
Selle kommentaariga on kõik ja väga hästi öeldud meie valvekommentaatoritele, kel pidev "mure" teiste elude pärast.
mõlemad töötasid21. mai 2018, 21:43
Harry sai palka sõjaväes teenides, Meghan kaamerate ees mängides.
Pealegi on Harryl pool ema varast kasutusel.
Nendeni pole teie ausad küüned veel ulatunud
MIda ma näen?19. mai 2018, 19:13
Lahutatud ehk juba lörtsitud naine looriga? Looriga? Irw.
otse vastupidi,19. mai 2018, 21:58
teda on austatud abiellumisega juba varemgi. Pole lörtsitud, nagu meil siin paljud mehed oma laste emasid lörtsivad ega võtagi ära, mitte kunagi, aina lörtsivad edasi.
Pigem juba lahutatud, kui vallasema paljudele lasele.
Eneseväärikusest20. mai 2018, 12:50
Lörtsida saab vaid seda, kes end ise lörtsida laseb.
no just täpselt seda ma öelda tahtsingi ju,20. mai 2018, 17:04
et Meghan pole küll end lörtsida lasknud.
Väärt naine, keda äravõtmise vääriliseks peetakse ja ta ei sünnita mingi korterikaaslasega lapsi ega ülista naiste allahetlikkust.
Kõva pähkel, mitte j.a.l.a.m.a.t.t. Hindab ennast kõrgelt, väärib loori-valget kleiti ja maailma kallemaid briljante ning kuninglikku tiitlit.
Meil20. mai 2018, 06:30
ju kõik enne voodist läbi käinud, kui tsirkust teevad, mõnel juba mitu last ja mees ahistab teisi
tibu.. 19. mai 2018, 18:32
Õnne ja tulgu neid väikseid puna- mustanahalisi palju nagu kihulasi.
19. mai 2018, 18:15
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
19. mai 2018, 21:54
Väga paljusid kotib. Aga sind veel kõige rohkem, et nii valus kohe sul.
to sõda võiks alata20. mai 2018, 08:12
Kus sa siis oled, et armu palud, vangimajas?
???20. mai 2018, 12:05
Ootad sõda millegipärast? Kuigi kolmas maailmasõda kujuneb ilmselt tuumasõjaks, nii et järgi jääks vaid tuhakõrb. Aga kas sulle on siis koht Putini või Trumpi superluks-varjendikompleksi juba broneeritud või? Té sa nii bravuurselt ja muretult tuumaäikest soovid. Minul näiteks ei ole. Ei ole ole mul nii kõrget aukraadi ega sõbramehe-suhteid kummagagi. Aga sinul?
Mann19. mai 2018, 18:06
Ei meeldi mulle hästi see Meghan. Lõunamaalase kavalad silmad. tinistas printsi ära. Lapsed tulevad kõik pruunisilmsed ja tõmmumad.
19. mai 2018, 21:52
Mann, ega sulle ei peagi meeldima, peaasi, et Harryle meeldib
minu meelest19. mai 2018, 22:05
on just nii armsa olemisega.
lapsed19. mai 2018, 17:45
tulevad kirjud ja saagu neid palju nagu liiva mere ääres !
nüüd on ta Sussexi hersoginna19. mai 2018, 17:01
mitte enam näitleja.
Ma kujutan nende poolikute vendade-õdede raevu.
Jah20. mai 2018, 01:05
aga apostliga võrdne vürst Vladimir on ikka ainult venelastel.
ÕS19. mai 2018, 16:39
lilleneide ja lillepeigu ... oleks nagu õigem, mitte peigi,sest sellist sõna ei ole eesti keeles olemas
:-)19. mai 2018, 19:57
"P e i u s i d" hoopis :-)
konsa19. mai 2018, 15:11
PULMAKELLAD HELISEVAD: prints Harry teeb Ameerika näitlejatarist Meghan Markle'ist ausa naise
.-.-.-.-.-
hämmastav, see megan kõnnib õnneliku näoga KULDSESSE VANGLASSE, mul on raske sihukesi inimesi mõista
19. mai 2018, 21:52
Ta on tugev natuur. Tema saab hakkama, olen ma kindel. Pealegi on Harry meeldiv tegelane, mitte nagu see monaco nilbik
pensinieelik, töötu20. mai 2018, 12:48
Kuidas võtta. Mina marsiksin küll hea meelega kuldpuuri. Kus kõike on külluses ja teenrid kõik ette-taha ära teevad. Muretu vanaduspõlv oleks.
20. mai 2018, 15:24
no jah, pensionieas võib see tore olla. Ja ega vanalt enam kombeid väga oodatagi, kuna nii ehk naa tema vastu huvi pole. Aga nooremale ikka koormav pidevalt raamis ja rambivalguses. Näe Diana polnud piisavalt tugev ja mees ka ei armastanud-toetanud.
Aga Meghan on tugev, ta on haavamatu ja Harry ka vist lausa jumaldab teda.
Seega, see naine saab hakkama, tema juba enda hinge s.ü.l.i.t.a.d.a ei luba.
konsa19. mai 2018, 15:09
PULMAKELLAD HELISEVAD: prints Harry teeb Ameerika näitlejatarist Meghan Markle'ist ausa naise
.-.-.-.-
ei tea, kas enne seda oli naine hirmus SULLER ja igasuguste pahadegude peale maias
Üksik vanatüdruk19. mai 2018, 15:08
Uudised kuninglikest pulmadest, kuninglike laste sünd ja nende ristimised, Heleni beebiblogi ja Marylin jurmani kirjutised ongi ainus, mida hallidel päevadel oodata
19. mai 2018, 15:39
Eriti ikka Heleni beebiblogi ja Marylini tissi-jutud on tähtsad ja oodatud, tühja neist kuninglikest pulmadest, see ju teisejärguline sündmus
kui nüüd aus olla (ja miks siis mitte olla)19. mai 2018, 19:16
siis see pulm on minu jaoks veel vähem tahtis, kui need eestlannadest tibuemmed. kuigi ka need pole üldse tähtsad, pigem naeruväärsed. aga pulm on veel vähem.
19. mai 2018, 20:16
Aga kes on öelnud, et see pulm peab sinu jaoks tähtis olema? Naeruväärne oled sa praegu ise ju. Kui ei huvita, ära pööra tähelepanu. Maailmas toimub iga päev palju sündmusi, sa ei pea nendele nii valuliselt reageerima. Tegele omaenda TÄHTSATE asjadega.
19. mai 2018, 14:25
mis neist brittidest vaadata.nad on ju köik ühte nägu nagu soomlased
aga kahte ühesugust19. mai 2018, 17:02
kübarat ei olnud näha.
eh19. mai 2018, 18:31
palju seal praeguses kuningakojas justnimelt britte ongi! Selleks ju oligi vaja sugupuud täiendada justnimelt Dianaga, kelle sugupuu brittidele oluliselt olulisema ajalooga.
to eh20. mai 2018, 12:45
Diana oli põlisest brttide soost, sinivreliste Spenceri krahvide perekonnast. Afrojuurtega ameerika plebei on ikka see äsjane hertsoginna.
irooniliselt20. mai 2018, 14:15
Keegi miinuse pannu seda fakti vist ei usu ja arvab vist vastupidist. Et krahvi tütar oli hoopiski Meghan.
to eh -le21. mai 2018, 13:49
mis tähendab sõna " plebei"
19. mai 2018, 14:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
19. mai 2018, 16:22
Peavad hakkama sigu pidama, sest kui naine mehest vanem, pidavad neil hea seaõnn olema. Aga tšellomängijal oli vahvad sokid jalas.
19. mai 2018, 13:48
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
sa vaene Ärni,19. mai 2018, 16:12
kahju sinust, mine paita kassi rahustuseks ja nuusuta sirelit. Kõikides riikides on olemas eesotsas seltskond, kes oma funktsioone täidavad, siis sinu mõiste järgi siis kaudselt lihtrahvast ekspluateerides, see ei muutu kunagi, selline on elu. Katsu mitte ärrituda sellest, mida sa niikuinii muuta ei saa.
ei ole ärritunud19. mai 2018, 19:18
aga arusaamatu on küll, miks on välja mõeldud (just nimelt välja mõeldud!) mingid kuninglikud , kes siis rahva raha eest räiqelt laristavad igal sammul. ja siis rahvas kaifib, vot ei suuda ma mõista, milleks seda vaja on.
19. mai 2018, 20:19
Miks see sind puudutab, Ärni? Las see rahvas kaifib, ju siis meeldib. Sinu kukru sisu ei vähene sellest sendivõrdki.
Ärni19. mai 2018, 20:51
Aga sinu kukru? Kannad siiani adidad dresse ja torsion tosse?
19. mai 2018, 21:23
Ärni19. mai 2018, 21:57
Sest sa oled o pakas ju
19. mai 2018, 22:34
Ei mina sinu tiitlit ihka, hoia omale.
to 22:3420. mai 2018, 00:42
Mina ka ei ihka sinusugune o hmu olla.Önneks ma ei olegi
20. mai 2018, 07:10
Võib olla ei ihka aga oled.
Ärni20. mai 2018, 16:38
No sina oled kövasti o hmum.Vahe on selles,et mina kui tahan mängin lo lli ja kui tahan, oskan väga paljudel teemadel targalt kaasa rääkida. Sinu ainus variant on aga - vaid o hmu olla, hahahahaaaa
20. mai 2018, 20:21
L o l l ikka naerab iseenda jutu peale.
vaesekene, ei nõukogude eestlase elu ole lillepidu19. mai 2018, 17:04
muudkui õpeta,söima ja kiru.
20. mai 2018, 12:43
Nõukogude ajal tuli suu pidada ja edasi teenida, uusi töövõite.- Õpetajaks oli ilmeksimatupartei koos oma kalli peasekretäriga. Ja arutleda vaid sotstöö kangelase Leida Peipsi saavutatud piimaliitreid. Ainult positiivses võtmes. Kiruda tohtis ainult pahasid ameerika imperialiste, kapitaliste, kisendavaidideoloogiavabu biitleid ja nende autuid jäljendajaid, briti kolonisaatoreid, lääne sõjardeid j.n.e.
19. mai 2018, 13:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
eks19. mai 2018, 16:16
üksik jobu taha ka tähelepanu, oled nüüd paremas tujus Ärni? Vahel on tõesti kahju, et see internetindus liiga lihtsaks ja iga Issanda Loomaia liigile kättesaadavaks on tehtud.
19. mai 2018, 21:26
Ärni, registreeri end ühe teatud eriala arsti juurde, ehk annab veel midagi parandada. Kuigi vaevalt.
19. mai 2018, 22:07
Ärni, minu vanaisa ja omakorda tema vanaisa on olnud küll orjad ja vasallidning ega vanaema töesti mingi pöhimöttekindel naine oma elus pole olnud, aga me peame ikkagi kummardama neid kroonitud päid olems neile alandlikud.mis meil muud üle jääb. Kui vaja, heidame ka nende ette pikali, kuningate vastu ju ei saa. Ma ei kujuta ettegi, et kuidas teisiti saaks. Hea küll, see psühhile registreerimise jutt oli nali. Aga me peame isandaid kummardama, see on selge.
19. mai 2018, 22:40
Ärni, nüüd oled sa omadega plindris ja ei saa enam aru, kellele mida vastad. Päris vahva lugeda kuidas järjest rohkem segast hakkad ajama.
to 22:4020. mai 2018, 00:43
Plindris oled sina, suu peale kukkunud, mingi kinnine t olvan
20. mai 2018, 07:13
Ärni, sa nagu esimese klassi laps, muud ei oska vastata kui ise oled, sina oled.
Ärni20. mai 2018, 16:59
Kui tahan, mängin l olli.Kui tahan, oskan paljudel teemadel targalt kaasa rääkida. Aga sinu ainus variant ongi vaid o hmu, arg, alandlik ja orjameelne olla. Sina, paistab, pole isegi esimesse klassi jöudnud, vaid peale lasteaia söimerühma kohe Soome ehituskoristajaks. Panin sulle homseks psühhiaatri aja kinni hommikuks kl. 10.00. Ja kui jooksu paned, hakkavad sind valge ,pikkade varrukatega särgiga taga ajama.
Sinu möttemaailm on selline : loed Öhtulehest Marilyn Jurmani blogi ja mötled, et tahaks ka selliseks rikkaks, kuulsaks miljonäriks saada seal suures maailmas
ausa naise?19. mai 2018, 13:15
kui sedalaadi patriarhaalsed ütlused ja hoiakud abielu suhtes edasi kehtivad, siis pole ime et seda traditsioonilist abielu enam keegi ei salli
20. mai 2018, 12:35
Kaasaja võrdõiguslikkuse naisestandard näeb ju ette arvukaid abielusid, mitmeid armukesi ning tosin või mitugi juhuslikku üheöö kõrvalsuhet.
Muuseas, ei saa süüdistada mehi, et nemad ka kõrvalehüppeid teevad. Sest selle paratamatuks eelduseks on piisav hulk lõdva kummiga naisi.
20. mai 2018, 16:57
Muuseas, ei saa süüdistada naisi, et KA nemad kõrvalehüppeid teevad. Sest selle paratamatuks eelduseks on piisav hulk lõdva kummiga (oma naist petvaid) mehi.
ikka19. mai 2018, 12:56
eks ta ole19. mai 2018, 12:25
ennegi "aus" olnud. Oh aegu, oh kombeid - kõik muutumises ja müügiks.
19. mai 2018, 11:57
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
JC19. mai 2018, 13:41
Siis mine rahuga ja ära tee enam pattu. Jää oma naisega kuni surm teid lahutab.
Hakkab peale19. mai 2018, 11:37
Nüüd pasundavad terve kuu sellest või nädala. Eestis samal ajal probleem!
nu19. mai 2018, 16:03
Tahad oma probleemist rääkida?
pealkiri on natuke eksitav19. mai 2018, 11:28
ja seda on näitlejatanna kuulu järgi juba teisel ringil , ega kolmas ausus ka tulemata jää
19. mai 2018, 11:13
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
suu on söömiseks19. mai 2018, 12:30