Meghan MarkleFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
17. mai 2018, 13:56

KINDEL VÄRK! Meghan Markle: mu isa ei osale minu ja Harry pulmas (18)

Viimasel ajal on palju arutletud, kas Meghan Markle'i isa osaleb kuninglikus pulmas või mitte. Alles mõni aeg tagasi ütles mees, et ei osale pulmas, sest ei soovi tütrele piinlikkust valmistada, siis aga teatas, et tahab siiski pulmas osaleda.

Nüüd kinnitab Meghan Markle Kensingtoni palee vahendusel, et isa siiski pulma ei tule. "Kahjuks ei osale mu isa meie pulmas. Olen temast alati hoolinud ja loodan, et talle antakse aega, et oma tervise eest hoolitseda." Thomas Markle'ile tehti täna südamelõikus. 

Meghan kinnitab, et isa ei tule pulma. Foto: AP/Scanpix

Mail On Sunday paljastas, et endise Hollywoodi valgustaja Thomas Markle'i paparatsofotod temast kuninglikuks pulmaks valmistumas olid valminud koostöös paparatsoagentuuriga.

Seepeale teatas Thomas, et ei osale pulmas, kuna ei soovi tütrele piinlikkust valmistada. Daily Maili allikate kinnitusel anus meeleheitel Meghan isa, et too ümber mõtleks. 

Kuid teisipäeva õhtul teatas Thomas Markle seenior TMZ.comile meelemuutusest: ta tahab siiski pulma sõita. Iseasi, kas arstid selleks pärast hiljutist südamerabandust loa annavad. „Ma ei tahaks ilma jääda ajaloo ühest tähtsamast hetkest ja tütre saatmisest altari ette. Muidugi saadaksin ma Meghani altari ette. See on ajalooline hetk. Tahaksin olla osake ajaloost.“