Joe Penna, Mads Mikkelsen, Maria-Thelma SmardottirFoto: Erlend Štaub
Inimesed
17. mai 2018, 13:04

GALERII | ÕHTULEHT CANNES'IS: Mads Mikkelsen, kas kõige nägusam mees tänavusel Cannes´i filmifestivalil? (1)

Kuni 19. maini toimub koguneb filmimaailma koorekiht Lõuna-Prantsusmaale, et tähistada aasta üht oodatumat sündmust - Cannes´i filmifestivali. Peale punase vaiba glamuuri ja sära toimuvad festivali ajal ka filmilinastused, kus filmitegijad kohtuvad publiku ja fotograafidega. Vaata, milline meeleolukas seltskond poseeris 10. mail toimunud filmilinastustel.

"Arctic" - Islandi filmirežsissööri Joe Penna kirjutatud ellujäämisdraama peaosas võib näha Taani filmitähte Mads Mikkelsen´i, kes on ühes intervjuus väljaandele Variety rääkinud, et filmis mängitud Overgård´i roll on olnud tema senise karjääri jooksul üks raskemaid. Cannes´is oli kohal Mikkelsen koos filmirežissööri Joe Pennaga ja filmis kaasategeva Islandi näitlejanna Maria-Thelma Smardottir´iga.

Joe Penna, Mads Mikkelsen, Maria-Thelma Smardottir Foto: Erlend Štaub

"Yomeddine" - Egiptuse komöödia filmilinastusel olid kohal režissöör Abu Bakr Shawky koos näitlejanna Shahira Fahmyga.

A.B. Shawky (Abu Bakr), Shahira Fahmy Foto: Erlend Štaub

"Sextape" - Prantsuse filmirežissööri  Antoine Desrosières´i otsekohene noortekomöödia filmilinastusel särasid kaamerate ees filmi režissöör ja Prantsuse noorema generatsiooni näitlejad Antoine Desrosieres, Elis Gardiole, Inas Chanti, Mehdi Dahmane, Sidi Mejai ja Souard Arsane.

Antoine Desrosieres, Elis Gardiole, Inas Chanti, Mehdi Dahmane, Sidi Mejai and Souard Arsane Foto: Erlend Štaub