Meghan Markle koos isaga. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
16. mai 2018, 09:47

TMZ: Meghan Markle'i isale tehakse täna südamelõikus (5)

Paparatsofotode skandaali sattunud Meghan Markle'i isa teatas eile õhtul, et soovib siiski tütart altari ette saata. Üksnes sooviks see ilmselt vaid jääbki - nüüd saabus teade, et prints Harry äi peab täna südamelõikusele minema.

Endine Hollywoodi telesarjade valgustaja Thomas Markle (73) rääkis TMZ.comile, et elas eelmisel nädalal üle infarkti ning täna seisab tal ees operatsioon. "Arstid lähevad ja puhastavad ummistuse, parandavad kahjustuse ja panevad vajalikku kohta stendi," ütles Meghan Markle'i isa. 

Thomas Markle avaldas veendumust, et infarkti kutsus esile tema poja Thomas juuniori hiljutine avalik kiri. Meghani poolvend Thomas juunior püüdis prints Harryt veenda pulmi ära jätma.

Daily Maili hinnangul peaks Markle seeniori südamelõikus tegema lõpu oletustele selle suhtes, kas ta laupäevasel kuninglikul laulatusel ikka osaleb. Usutavasti saadab Meghani altari ette tema ema Doria Ragland. See poleks Briti kuningakoja ajaloos sugugi nii tavatu - legendaarne kuninganna Victoria saatis pärast abikaasa prints Alberti surma altari ette oma kaks tütart.