Marko ReikopFoto: Robin Roots
Tele
16. mai 2018, 09:48

LÕBUS VIDEO! Marko Reikop lõi Elina Nechayeva silme all otse-eetris kärbse maha (11)

Eile õhtul oli "Ringvaates" stuudiokülaliseks tänavune eurolaulja Elina Nechayeva. Saatejuht Marko Reikop tegi intervjuusse ka lõbusa vahepala, kui Elina silme all kärbse maha lõi.

"Mida soovitaksid järgmisel aastal Eestit Eurovisionil esindaval artistil teisiti teha?" esitas Marko Elinale küsimuse. Veel enne, kui lauljatar vastata jõudis märkas Marko, et temast paremale käele on diivanile maandunud suur kärbes, kellele ta kohe oma küsimustemapiga virutas. Elina hakkas seepeale itsitama.

"Ma lõin maha kärbse, näed, sain pihta," ütles Marko. "Inimesed arvavad, et siin on üks kärbes, aga tegelikult on siin kärbeste rünne." Siis korjas Marko putuka põrandalt üles, pani laua peale ja virutas talle korra veel mapiga. "Sellise asjaga sa pole harjunud, meil on siin kärbsed," muigas Marko, viidates euroglamuurile. 

Elina ei suutnud muidugi naeru tagasi hoida. "Ta on nüüd surnud, ma lükkan ta minema," ütles Marko ja lõi kärbse laualt minema. "Palun vabandust, kevadine kärbes eksitas meid," sõnas ta ja esitas Elinale uuesti küsimuse.