HD-pildikvaliteetFoto: TV3
Inimesed
16. mai 2018, 10:41

Lugeja küsib: miks peab Telia klient maksma HD-pildikvaliteedi eest rohkem kui teiste firmade kunded? (28)

Alates 15. maist näitab All Media Eesti nii telekanali TV3, TV6 kui ka 3+ pilti Full HD-kvaliteedis. Kui Elisa kliendile on ühe kanali kuutasu 0,99.- eurot, siis Telial on teenus kallim. 

"Igal ettevõttel on oma hinnastamise poliitika," selgitas TV3 turundusjuht Diana Räbbin Õhtulehele. "See on teenusepakkuja enda valik, mis hinnaga nad teenust pakuvad."

Alates 15. maist väljastab All Media Eesti nii telekanali TV3, TV6 kui ka 3+ pilti Full HD-kvaliteedis ning on kõigile edastusteenust pakkuvatele operaatoritele kättesaadav Baltimaade kõrgeimas HD kvaliteedis. HD-pildile üleminek tähendab televaatajatele kordades paremat pildikvaliteeti.

"Alates 16.05 on Telia TV klientidel võimalik näha populaarseid telekanaleid TV3, 3+ ja TV6 ka kvaliteetses HD-versioonis. Kõik nimetatud kanalid lisanduvad Telia TV noppekanalite valikusse, ühe kanali kuutasu on 1 €", kommenteeris Telia televisiooni valdkonna sisujuht Birjo Kiik.

"Elisa kaabelvõrgu kliendid saavad All Media telekanalite TV3, TV6 ja 3+ HD valikkanaleid tellida ja vaadata alates selle aasta 15. maist. Elisa Elamuse kliendid saavad seda teha mugavalt otse teleri ekraanilt või iseteenindusest internetis ning tasu ühe valikkanali eest on 0,99€ kuus," sõnas Elisa TV-teenuste valdkonna juht Silver Soomre.