Foto: Erlend Štaub
Inimesed
16. mai 2018, 00:46

EKSKLUSIIV | ÕHTULEHT CANNES'IS: Venemaa presidendiks pürginud Ksenija Sobtšak naudib Prantsusmaa päikest (6)

Vladimir Putini seksikaimaks konkurendiks peetud Ksenija Sobtšak lustis täna päikselises Cannes'is. Venemaa filmitelgi terrassipeol voolas šampus ojadena ning külalistel jätkus silmi vaid särava Sobtšaki jaoks.

Seltskonnastaar Ksenija Sobtšak tuli Cannes'i koos ema ja kallimaga. Hiljuti valmis neil film Ksenija isast Anatolist. Dokumentaalfilm kannab pealkirja "Дело Собчака" (tlk. "Sobtšaki juhtum"). Cannes'is toimus aga filmi esitlus ja pressikonverents. Õhtulehe fotograaf tabas seltskonna Venemaa filmitelgi terrassil mõnusalt aega veetmas. Vaata rohkem pilte galeriist!

Foto: Erlend Štaub

Sobtšakile korraldati Cannes'is ka eriõhtusöök valitud külalistega. Peol oli kohal ka taanlanna Jenle Hallund, kes on Ksenija lemmikfilmide "Melanhoolia" ja "Nümfomaan" stsenarist. Filmide režisööriks on skandaalne taanlane Lars von Trier, kellel linastus Cannes'is film "The House That Jack Built" (tlk. "Maja, mille Jack ehitas". Sobtšak kirjutas Hallundist sotsiaalmeedias suure imetlusega, öeldes, et taanlase soojad sõnad ja õnnesoovid panid Ksenija suisa punastama!

Sobtšaki sõnul toimub filmi esilinastus Venemaal 12. juunil.

Foto: Erlend Štaub

Kel aga esimese hooga ei meenu, kes on Ksenija Sobtšak, siis meenutuseks, et ta üllatas läinud aastal venelasi, kui teatas oma kandidatuurist Venemaa presidendiks. Avalikkuses võttis ta kõvasti sõna eelkõige Putini vastaste loosungitega. 

„Mõnede jaoks on Putin türann ning diktaator, teised peavad teda Venemaa päästjaks. Kuid mina olen keerulises situatsioonis. Putin aitas mu isa ja sisuliselt päästis ta elu,“ rääkis Sobtšak toona. "Olen vastu faktile, et mitte keegi, kaasa arvatud Putin, ei peaks olema võimul 18 aastat,“ seletas naine. Valimised aga naisele edu ei toonud.