Abby (Pauley Perrette) sarjast „NCIS“Foto: Vida Press
Tele
15. mai 2018, 22:16

Sarja „NCIS“ täht lahkub, sest koges võtteplatsil füüsilist vägivalda? (6)

Tuntud krimisarja „NCIS: kriminalistid“ armastatuim tegelane on gooti stiilis välimusega Abby Sciuto. Näitlejanna Pauley Perrette tegi sarjaga lõpparve väga raske südamega, kirjutab CBS News. Kuid siis toimus ootamatu pööre ja näitleja tunnistas, mis võis olla tema lahkumise tegelik põhjus.

Perrette tunnistas, et sarjast lahkumine oli tema jaoks kohutavalt raske, kuid 15 aasta jooksul, mil ta Abbyt mängis, mõistis naine, et kuulsus ei ole sugugi nii glamuurne kui võis arvata. Siiski, kirjeldas ta, kui oli teinud lõpliku otsuse sarjast lahkuda, nuttis ta iga päev tööle ja õhtul võtteplatsilt koju sõites.

Ent 12. mail, kui Abby viimane osa USAs eetris oli, kirjutas Perrette Twitteris üsna tõsise süüdistuse: jutud, mida tema kohta kollastes lehtedes ja kõmuajakirjades kirjutatakse, on väljamõeldised. „Mina keeldusin madalale laskumast, seepärast ei rääkinud ka kunagi sellest, mis päriselt juhtus,“ kirjutas Perrette.

Järgmisel päeval selgitas Perrette uues postituses, et ei tahtnud ega julgenud toimuvast rääkida, sest tahtis kaitsta võttemeeskonda ja kolleege. „Ma ei tea. Saage aru, ma üritan õiget asja teha, aga võib-olla kuriteost vaikimine pole tõesti kõige õigem.“

Kuritegu? Fännide ehmatus oli suur ning vaid mõned minutid hiljem kirjutas Perrette, et keegi üritab tema mainet mustata, kasutades selleks raha ja mõjuvõimu. Sellegi postituse lõpetas Perrette krüptilise sõnumiga: „Ta tegi seda.“ („He did it.“ ingl. k.)

Viimaks paljastas Perrette selle, mida oli sisimas hoidnud ja kirjutas: „Ma lahkusin. Mitu Füüsilist Rünnakut. Ma TÕEPOOLEST saan nüüd aru. Hoidke ennast. Miski pole su turvalisusest väärtuslikum. Räägi kellelegi.“

Ehkki Perrette ei maini ühtki nime, võib tema süüdistusi pidada osaks Hollywoodis ning kogu maailmas jõudsalt arenevast #metoo liikumisest.