SuRie ja võõras mees eurolavalFoto: AFP/Scanpix
Üritused
15. mai 2018, 13:00

Eurovisionil lavavallutajaga silmitsi seisnud SuRie: mul on juhtunust paar marrastust

Suurbritannia laulja SuRie, kelle Eurovisioni finaaliesituse ajal suvaline mees lavale pääses ja lauljalt mikrofoni ära rebis, paljastab, et ta sai vahejuhtumis ka natuke vigastada, vahendab BBC News. 

Laupäevases Eurovisioni finaalis jooksis SuRie esituse ajal lavale võõras mees, krabas naiselt mikrofoni ja karjus sinna. Läks mõned sekundid, mees väänati maha, SuRie sai uue mikrofoni ja jätkas laulmist. 

 

"Mu käel on paar marrastust, kuid kõik on korras," rääkis SuRie hommikutelevisioonis. Naine ütles ka, et sai natuke õlale haiget, kui mees talle otsa jooksis. "Mul polnud aega hirmu tunda. Ta oli lihtsalt ühtäkki seal, kuid turvamehed võtsid ta sama kiiresti maha. Ta sai mikrofoni mõneks sekundiks oma kätte, kuid laul jätkus," rääkis naine.

SuRie ja võõras mees eurolaval Foto: AFP/Scanpix

"Taustalauljad laulsid ning publik skandeeris, seega ma lihtsalt plaksutasin kaasa, sest mul polnud mikrofoni. Siis pöörasin ümber, nägin maas mikrofoni ja mõtlesin: "See on ju minu oma, ma teen selle laulu lõpuni."."

 
SuRie sõnas, et lavavallutaja andis talle loo lõpuni laulmiseks justkui uue energia. "Minu silmadest oli näha, et olin otsustanud laulu lõpuni laulda. Laulusõnad "hoia pea püsti, ära anna alla" said täiesti uue tähenduse." Kuigi EBU pakkus naisele võimalust uuesti esinemiseks, otsustas ta sellest loobuma. "Ma olin oma esituse üle uhke. Sa teed selleks hetkeks kõvasti tööd. Sa ei saa ju olümpiamängudel 100 meetrit uuesti joosta, sest sul tuli tossupael lahti. Sul on üks võimalus ja see oli minu hetk. Polnud vaja seda korrata."