Willow Smith 2013. aastal, mil ta tegi enesevigastamisega lõpparve. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. mai 2018, 10:54

Willow Smith: „Lõikusin ennast lapsena.“

Hollywoodi megastaari Will Smithi tütar Willow tunnistas veebiintervjuus ema ja vanaema suureks šokiks, et leevendas lapsena ahastust oma ihu lõikudes.

17aastane lauljatar rääkis veebiseriaalis "Red Table Talk", et see oli juhtunud pärast seda, kui ta andis üheksa-aastaselt välja laulu "Whip My Hair" (2010).

"Kogu see kära vaibus ja tekkis seisak. Kuulasin kogu aeg sünget muusikat ja asi oli väga hull. Sukeldusin musta auku ja lõikusin ennast," vahendab BBC News. 

Willow rääkis veebisarjas enesevigastamisest oma emale Jada Pinkett Smithile ja vanaemale Adrienne Banfield-Norrisonile, kes BBC Newsi teatel paistsid šokeeritud. Ema Jada kinnitas, et tal polnud sellest aimugi. Willow lõpetas enesevigastamise viis aastat tagasi. 

Willow seletas enesevigastamistungi identiteedikriisiga. "Whip My Hair" oli teinud ta üle maailma kuulsaks, kuid tema otsustas oma albumi lindistamise pooleli jätta. "Olin nagu mingis hallis alas: "Kes ma olen? On mul elus eemärk? Kas ma olen suuteline veel midagi tegema?""

Hingevalu oli nii suur, kuid tüdruk tundis: "Mu füüsiline olukord ei peegeldanud seda." Seetõttu tundis Willow vajadust endale haiget teha. Oma filmistaarist vennale Jadenile ja poolvennale Treyle ta seda ei pihtinud. Willow rääkis eneselõikumisest vaid ühele sõbrale.

"Ma ei räägi sellest kunagi, sest see oli mu elus üks lühike ja imelik ajajärk. Aga sellest tuleb end välja sikutada." Willow ütles, et tegi enesevigastamisega lõpparve ühel õhtul, kui tundis: "See on juba psühhoos." "Pärast seda lihtsalt lõpetasin."