"Lõks"Foto: Kaader sarjast
Tele
14. mai 2018, 12:40

GALERII JA VIDEO | Krimisarja „Lõks” hooaja viimases osas näeb nii Laura Pritsi kui Ivo Reinokit (1)

Uue kodumaise krimisarja “Lõks” neljandas ja hooaja viimases osas on taas mitu kuulsust võtnud endale kanda raske, kuid põneva näitlejarolli.

Ekraanile tulevad särav ja sarmikas muusik ja oma pööraste lokkidega – lauljatar Laura Prits koos oma isikliku koeraga ning armastatud näitleja Ivo Reinok. Ootamatus ametnikurollis ilmub ekraanile aga ka koorijuht Lydia Rahula.

Tänane osa tuleb eriti põnev, sest Koplist leitakse kummalistel asjaoludel surma saanud asotsiaal. Esmapilgul aknast kukkunud mees osutub pekstuks ja pussitatuks. Veidrad naabrid ning nende tunnistused ei too asjasse sugugi selgust ning esialgu jääb juhtum toppama.

Üsna pea leitakse ka teine pussitatud asotsiaal ning on selge, et tegemist on sarnaste juhtumitega. Uus politseiülem Leevike on mõrvarühma oma raudse kontrolli alla võtnud ning kõik käivad kikivarvul. Fred on endiselt kadunud, põhjust ei suuda keegi aimata. Juurdlus venib, kuni Alex tuleb päästvale mõttele ning leiab taas seadust rikkudes dokumendi, mis seob ootamatu mõrvari mõrvatuga.

Uue kodumaise krimisarja „Lõks“ hooaja viimane osa täna kell 21.30 TV3s!