Jeff Rayneri klõpsitud on ka see märtsikuine foto, kus Thomas Markle tudeerib pildiraamatut Suurbritannia kaunimatest paikadest. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
14. mai 2018, 10:11

Meghan Markle'i isa lasi endast paparatsofotosid lavastada (2)

Mail on Sunday paljastas, et Meghan Markle'i isast tehtud paparatsofotod on tegelikult lavastus – vanahärra oli fotograafiga kokku leppinud. Usutavasti peab Thomas Markle (73) avalikult andestust anuma. 

Prints Harry pruudi isa Thomas Markle, endine edukas Hollywoodi valgustaja, elab tagasitõmbunult Mehhikos. Hiljuti ilmusid meedias paparatsofotod, kus Markle'it võis näha rätsepa juures pulmaülikonna mõõte andmas ning internetikohvikus oma tütrest ja Elizabeth II pojapojast kirjutatud artikleid uurimas.

Kuid Mail on Sunday selgitas välja, et arvukates paber- ja netiväljaannetes ilmunud fotod valmisid Thomase ja USA fotograafi Jeff Rayneri (44) koostöös. Turvakaamera väljavõttelt on näha, kuidas Markle ja piltnik saabuvad internetikohvikusse üheskoos. Mõni minut hiljem võib näha tandemit fotoks ettevalmistusi tegemas.

Lehe teatel leppisid Markle ja Rayner kokku vähemalt neljas eri pildistamises. Kõigil fotodel paistab Meghani isa olevat täielikus teadmatuses, et teda pildistatakse. Kuid tegelikult olid pildid lavastatud. "Pole teada, kas härra Markle'ile tema seotuse eest maksti – kuid väidetavalt müüdi neid pilte maailmas 100 000 naelsterlingi eest," kirjutab Daily Maili veebikülg. 

Briti kõmuleht märgib, et vahetult enne paljastust manitses Kensingtoni loss fotograafe, et nood Meghani ema ja isa rahule jätaksid. Kui aga printsi ja USA näitlejanna armusuhe 2016. aastal avalikuks tuli, kritiseeris Harry ajakirjandust oma sõbratari jälitamise ja mustamise eest ning nõudis, et Meghani ja tema pereliikmete privaatsusest lugu peetaks.