Filmi "Three Faces" näitlejad Benhaz Jafari ja Marzieh Rezaei poseerimas fotograafidele koos Amin Jafari, Mastaneh Mahojer'i, Solmaz Panahi ja Panah Panahi'gaFoto: Erlend Štaub
Galeriid
13. mai 2018, 20:13

SUUR GALERII | ÕHTULEHT CANNES'IS: spagaat ja keelenäitamine ehk Vaata, kuidas staarid kaamera ees vallatlevad! (1)

Festivali kuuendal päeval poseerisid ja vallatlesid kaamerate ees kuue filmi tegijad. Esilinastuste eel oli nii mõnelgi näitlejal tuju nii ülev, et paparatsode ees ei peljatud näiteks ka spagaati visata!
  • "Three Faces" 

Iraani film Filmi "Three Faces" (tõlk. "Kolm nägu") näitlejad Benhaz Jafari ja Marzieh Rezaei poseerisid fotograafidele koos Amin Jafari, Mastaneh Mahojer'i, Solmaz Panahi ja Panah Panahi'ga.

Foto: Erlend Štaub
  • "Pope Francis - A Man of his Word"

Sakslased on valmis saanud dokumentaalfilmi paavst Franciscusest. Seda esitlevad Cannes'is hulk filmi produtsente ja bravuurikas režissöör Wim Wenders.

"Pope Francis - a Man of his Word" filmitiim Foto: Erlend Štaub
  • "Murder Me, Monster"

Argentiina film "Murder Me, Monster" (tõlk. "Tapa mind, koletis") on festivalil kohal koosseisus: režissöör Alejandro Fadel ning näitlejad Victor Lopez, Tania Casciani ja Romina Iniesta.

Tania Casciani ja Romina Iniesta Foto: Erlend Štaub
  • "Girls of the Sun"

Prantslaste filmi "Girls of the Sun" (tõlk. "Päikesetüdrukud") esindas – nagu filmi nimigi viitab – tõeliselt särtsakas naiskond. Näitlejannad Emmanuelle Bercot ja Golshifteh Farahani aga suisa kiirgasid heatujuliselt ning võtsid pressi rõõmuks hoogsalt poose (vaata galeriist!).

Foto: Erlend Štaub
  • "Girl"

Belgia filmi "Girl" (tõlk. "Tüdruk") meesnäitleja Victor Polster (kes sarnaneb väga noorele Macaulay Culkinile) sattus aga nii hoogu, et viskas suisa kelmikaid spagaate otse lauale! 

Foto: Erlend Štaub
  • "10 Years in Thailand"

Tai film "10 Years in Thailand" (tõlk. "10 aastat Tais") oli kaamerate ees esindatud kolme režissööri (Aditya Assarat, Wisit Sasanatieng ja Siriphol Chulayarnon), viie produtsendi (Cattleya Poasrijaroen, Lorraine Ma, Soros Sukhum, Felix Tsang ja Andrew Choi) ning ühe näitlejaga Boonyarit Wiangon

Foto: Erlend Štaub
  • "Sink or Swim"

Prantsuse film "Sink or Swim" (tõlk. "Upu või uju")

"Sink or Swim" filmimeeskond Foto: Erlend Štaub

Vaata rohkem pilte galeriist!