Lavale karanud mees krahmas SuRie'lt mikrofoni.Foto: AFP/Scanpix
Üritused
13. mai 2018, 11:44

Kas Briti eurolaulikult mikrofoni krahmanud mees on kurikuulus Jimmy Jump?!

Sotsiaalmeedias kahtlustatakse, et Eurovisionil Ühendkuningriigi lauljanna etteastet nurjata üritanud mees võib olla kurikuulus Jimmy Jump, kes on samasuguseid vempe varemgi visanud.

Briti lauljanna SuRie jahmatuseks jooksis keset tema etteastet lavale mees, kes temalt mikrofoni käest rebis. Osava režissööritöö tulemusel polnud intsidenti teleülekandes peaaegu märgatagi ning lauljanna jätkas publiku tulisel toetusel vapralt oma etteastet. Võistluse korraldajad pakkusid SuRie'le küll võimalust uuesti esineda, kuid ta loobus sellest. "Olen oma esinemise üle väga uhke," ütles 29aastane lauljanna Mirrori teatel.

Eurovisioni korraldajate teatel on mees politseile üle antud.

Tema nime pole mainitud, kuid pärast intsidenti vallandus sotsiaalmeedias kohemaid arutelu, kas pole tegu mitte hispaanlase Jimmy Jumpiga, kes on segadust külvanud nii 2010. aasta Eurovisionil Hispaania etteaste ajal kui ka mitmetel spordi suurvõistlustel, näiteks toonasel jalgpalli MMi finaalturniiril. Tookord õnnestus tal Ilta-Sanomate teatel väljakule joosta. Katse FIFA auhinnakarikat kätte saada siiski luhtus, sest ründaja suruti väljakule maha. Hiljem määrati Jumpile trahv.