Video: Keit Paju
Üritused
13. mai 2018, 05:07

ÕL VIDEO | Timo Vendt ja Mihkel Mattisen: purustasime täielikult müüdi, et naabrid annavad Eurovisionil naabritele hääli (47)

„Esimene tunne on – kui tore, et see läbi on. Meie teekond, alates sellest kui hakkasime Elinaga seda lugu tegema, on olnud megapikk. Eriti viimased 15 päeva Portugalis on olnud väga intensiivsed, emotsiooniderohked ja kahtlemata huvitavad,“ ütleb üks „La forza“ autoritest, Mihkel Mattisen. 

Mihkel ja Timo muigavad, et see müüt, et naabrid oma naabritele hääli annavad, sai nüüd põhjalikult purustatud. „Kummutasime totaalselt arvamuse, et tegemist on poliitikaga ja naabrid ei anna naabritele hääli. Me pole selle üle muidugi rõõmsad,“ tõdeb Mihkel. „Samas on lõpuks tegemist muusikaga. Sel aastal oli Eurovisionil tõesti väga kõva tase – väga head lood, artistid, produktsioonid ja sõud. Suures pildis vaadatuna on väga hea tulemus, seda enam, et osalesime niivõrd erilise looga,“ ütleb Timo.

Eriti hea meel oli eestlastel Portugalilt saadud maksimumpunktide üle. „Selle kahe nädala jooksul, mis me siin liikunud oleme, oleme inimestelt saanud väa palju positiivset tagasisidet. Isegi taksojuhid on öelnud, et neile Eesti laul nii väga meeldib. Kui olime green room’is ja Portugalilt tulid maksimumpunktid, oli ikka niivõrd soe, hea ja võimas tunne. Saime aru, kui palju see lugu neile meeldib.“

Vaata videost, mida mehed Õhtulehele veel rääkisid.