Julia Samoilova eurolavalFoto: Andres Putting (EBU)
Üritused
12. mai 2018, 01:08

Venemaa eurolaulik Julia Samoilova unustas Eurovisioni otse-eetris oma laulusõnad (28)

Kired selle ümber, et Venemaa ei pääsenud sel aastal Eurovisioni poolfinaalist edasi lõppvõistlusele, ei taha vaibuda. Teravsilmad on pannud tähele, et Venemaa laulja Julia Samoilova unustas otse-eetris ära laulusõnad.

Videost on näha, et umbes 2. minuti peal laulavad taustalauljad ning Julia on suures plaanis kaadris, kuid ei laula kaasa. Tema näoilme ütleb hästi, et ta oleks pidanud laulma, kuid sõnad läksid meelest. Pärast poolfinaali puhkes lauljatar kuuldavasti oma riietusruumis nutma, sest esitus ei läinud korda. 

 

Lisaks on palju räägitud Julia vokaalsetest võimetest, mis ei paista just eriti tasemel olevat. Sotsiaalmeedias on tema esituse kohta vastakaid arvamusi. "See oli täielik katastroof," kirjutab üks eurofänn. "Pean olema aus. See on üks Venemaa halvimaid esitusi. Ta ei oska live's laulda," lisab teine. Mõned aga astuvad Julia kaitseks välja ja ütlevad, et ta sai suurepäraselt hakkama. "Ärge rääkige poliitikast! See on ilus laul," kirjutatakse kaitseks. "Kritiseerijatele - tahaksin teid ratastoolis laulmas näha. Laulmiseks on vaja kogu keha ja see, mis ta tegi, on väga hea ja julge."

"Ma tahan tänada kõiki, kes mind toetasid. See on olnud minu jaoks väga lahe ja unustamatu kogemus," ütles Julia pärast poolfinaali ajakirjanikele.