Eesti uudised

Margus Punab: probleem pole ühes perverdis, vaid tuhandetes manipuleeritavates inimestes (96)

LISA KOMMENTAAR

Neh12. mai 2018, 22:37
Siin on palju tahke.
1. Kui keegi eksib seaduse vastu, mõistab meie riigis ta üle kohut siiski riik. Meie paraku ei tea kõiki fakte, pole tuttavad ekspertiisi tulemustega, me pole eksperdid. Sotsiaalmeedia on selles mõttes ohtlik, et kahtlusalune tehakse kohe maatasa.
2. Mehhanistliku teaduse esindaja on nördinud, et rahvas pöördub üha rohkem alternatiivravitsejate poole. Kui inimese jaoks jääb aina vähem aega, kui teda aina rohkem vaadeldakse, kui hingetut mateeriat, on see asjade loomulik käik. Ja inimene on ka füüsiliselt tervik : kõik kehaosad sõltuvad üksteisest, mõni vähem, mõni rohkem.
3. Kui mõni arst peaks millegagi eksima, kas siis on kõik ülejäänud arstid samasugused? Ja pälvivad samamoodi hukkamõistu?
4.Normaalse teaduse normaalne omadus on - nägemispimedus nende faktide suhtes, mida ta seletada ei suuda.
Lisan13. mai 2018, 22:32
Ma ise pole kunagi horoskoope uskunud ja neid kelleltki tellinud. Aga asi on põhimõttes.
Kui mingi isik ükskõik mis elualalt eksib millegagi siis teavad kõik kommenteerijad kohe, kuidas asi täpselt oli. Kuna pole enam keskaeg, tuleriidale ei aeta, aga sotsiaalmeedias tehakse pihuks ja põrmuks. Inimese olemus pole eriti muutunud, selle väljendusvormid on mitmekesistunud. Ja pole vahet, kas oled tööline tsehhis või kõrge tegelane poliitikas.
See roomaja aju kipub tihtipeale domineerima.
Leena12. mai 2018, 16:14
Kõigepealt peaks selgeks tegema ,kas meie hulgas on eriliste võimetega inimesi? Ajaloost järgi vaadates selliseid inimesi on olnud ja ilmselt on ka praegu.Nõidu on ju ajaloo jooksul palju põletatud ja Keskajal oleks kindlasti ka Mang põletatud.Miks kasutatakse idast tulnud võtteid? Ilmselt nendel on tugevamad võimed.Praegu näitab kanal 2 sensitiivide võistlust, kes on tulnu erinevatest riikidest nagu USA-s
Suurbritanniast,Rumeeniast ja siis esdise N liidu teritoorjumilt.Selles saates on tugevamad 3 meest Ažerbaitsanist ja üks noor naine Dagestanist.Enamustes katsetes on nad peajagu teistest üle.Ilmselt on sellised võimed tugevamad vanadel rahvaste ja noortel segunenud rahvastel on sellised võimed nõrgemad.
Ida meditsiinis asub inimese energia tsakra lahkliha piirkonnas.Lahkliha asub inimesel jalgade vahel suguelundite ja pärasoole vahel.Kas sellised asjad on üldse olemas ei tea mina kindlalt öelda aga las keegi siin kindlalt ütleb,et seda ei ole olemas?
12. mai 2018, 09:47
Kas keegi nendest , kes lähevad indiasse elu mõtet või hingerahu otsima , on omale esitanud ühe lihtsa küsimuse . Kui indias on nii palju igatsorti teadjamehi ja maagilisi kivikesi vedeleb isegi tänaval , siis miks nad seal indias nii HÄSTI ise elavad ?
Pada sõimab katelt...12. mai 2018, 09:36
Ei ole vaja sõimata ainult naisi või mehi.Miks läks jne?Ise süüdi!Kõigil oma nägemus asjast.Nõrgem osapool kannatab alati.Need kes kirjutavad negatiivseid kommentaare on samuti endil väga suured probleemid.Mida endast välja saadad selline oled sa ise.Ahistamist on kogu maailmas ja ka edaspidi,mida meie muuta ei saa.Väga palju eneseabi raamatuid on millega ise ennast saab aitada.Selleks tuleb valida selline raamat ,mis sind kõnetab,reaalselt aitab eluga edasi minna ja samas jääd kahe jalaga maapeale.Me ei saa oma elamata elu kellegi teisele otsustada jätta vaid seda peame ikka ise tegama.Horoskoop ja tšakrade avamine kaks erinevat asja ja nii saab avanemist ainult seda ise teha mitte,et keegi ajab käe püksi.
noh12. mai 2018, 08:29
oravperverdid ahistavad kogu rahvast.
jurakk12. mai 2018, 08:25
Maailm on liigestest lahti.... on suur sõnameister vonnikutt kunagi kirja pannud. Amide maal halatakse,et polevat niipalju hulluarste võtta kui missioonilt tagasitulnud sõduritele vaja läheb. Totaalne ajupesu on IN ja indiviid keda nähakse vaid tarbijana ja maksumaksjana on OUT.
!!12. mai 2018, 19:24
Shakespeare "Hamlet": “Aeg liigestest on lahti, neetud rist – et minult nõuab paikapanemist.”
Olgem mõistetes täpsemad12. mai 2018, 08:23
Pervert tuleneb sõnast perversioon (ümberpööratus ehk siis lihtsustatult pahupidi pööratus, loomuvastasus). Inimest, kes on loomuliku seksuaalsusega, nii nagu seda Mang on (mees, suguelund + naine, suguelund), ei saa nimetada perverdiks seksuaalsuse tähenduses. Tõsi, loomuliku seksuaalsusega mees/naine saab rikkuda moraali ja üldtunnustatud kõlblusnorme, ja siingi saaks kasutada tinglikult sõna pervert, kui ühiskonna enamus moraali ja üldtunnustatud kõlblusnorme massiliselt ja pidevalt ei rikuks, ka mitte mõttes. Eriti naljakaks võib asi kiskuda veel siis, kui moraalse perversiooni all kannatavad või selles tahtlikud elavad inimesed (seega peverdid) hakkaks teisi sama nähtuse all kannatavaid või tahtlikult elavaid nimetama pervertideks sellepärast, et süüdistamise "karkude" (kõndimiskargud, millele astutakse) abil enda perversiooni varjata, leida teiste omasuguste pervertide tunnustus a'la kooris: meie ei ole ju perverdid, sest meie osundame kollektiivselt kellelegi, kes ongi pervert seetõttu, et meie seda nii nimetame ja nõnda teeme ning selle perverdikese tõendina teistele avalikuks vaatamiseks risti lööme (ehk kui enamus ehk kari midagi ütleb, siis see on tõde, muud tõde pole nende jaoks olemaski).
12. mai 2018, 11:23
koerale normaalne, inimesele perversne.
Perversne mõttelaad12. mai 2018, 11:52
See pikk sõnavõtt väljendab praegu vägagi levinud perversset arusaama, et mehe puhul on tähtis ainult see, et ta poleks homoseksuaal. Kui ta on hetero, siis on järelikult juba igati normaalne mees. See, kui ta ahistab ja käitub täiesti ebamoraalselt - see oleks nagu täiesti teisejärguline, isegi aktsepteeritav.
to: perversne mõttelaad12. mai 2018, 15:43
Nagu näha on, te ei tea ega saa aru, millise sisuga nähtus on seksuaalne ahistamine ning milline tegu on perversne. Sest majal, hoonel puudub vundament.
jajaa13. mai 2018, 10:00
Kui pakkuda pööblile teadmisi, mitte "kindlat ja ainuõiget lahendust", lüüakse teadmiste tooja risti, heal juhul süüdistatakse irrelevantsuse kõrgemas määras...
noneh12. mai 2018, 08:11
kuidas siis saavutada, et kõik see rahvas kohe targaks teha, et nad enam kunagi ei otsiks abi mujalt kui diplomeeritud arstidelt, diplomeeritud psühholoogidelt, kes tegutsevad riigis kehtivate eeskirjade ja seaduste alusel?
Kui tihti saab hädasolev inimene arstilt vastuseks : ealised muutused ja pole midagi teha, sellele hädale ei ole ravi, võimelge, järgige tervislikke eluviise . Ja kõik peaksid terveks saama või haigusele leevendust saama.
Kui tihti ootad kuude viisi arsti vastuvõttu.
Kui tihti on arst, eriti perearst ,patsiendi suhtes ebaviiskas ja hoolimatu.
Räägime kõigi haigetega nende probleemidest ja kuidas nad on abi saanud.
Räägime ka nendega, kes on abi saanud tervendajatelt.
Hakkame kasutama vaid riiklikku arstiabi, kõik see rahvas!
Iga terve inimene võib kategooriliselt kinnitada, et ainult arstilt saad abi. Aga ainult need, keda arst ei suuda, ei viitsi aidata, teab et on olemas alternatiivravi ja see ei ole eile tekkinud.
Rääkigem ikka asjast mitte ei tohi alustada nõiajahti kõigi ja kõige vastu, millest tervel inimesel pole aimugi.
Kivikesed12. mai 2018, 08:05
Ükski teenus ei teki tühja koha pealt. Igal teenusel on kaks osapoolt. Teenuse pakkuja ja teenuse tarbija. Mangi "teenuseid" on tarvitatud kümneid aastaid. Sajad naised on hingelist ja füüsilist "abi" saanud. Paljude jaoks on see käsi ainuke olnud, mis nende salajasi kehaosi puudutanud on. Kõik osapooled olid rahul. Ja nüüd äkki probleem. Üldises "ahistamisskandaalide" eufoorias lootis mingi naisolevus oma rumaluse pealt veidi raha teenida. Vaevalt see tal õnnestub. Huviga jään ootama kivikeste müügiga seotud skandaali puhkemist. Selle "kaubandusharu" käibed on ulmelised. Ja ostjateks reeglina Mangi klientide sugused.
12. mai 2018, 12:11
Lõpetage juba see kaitsmine. Meie inimesed on nagu tuulelipud, üks päev materdatakse ta maatasa ja järgmine päev joostakse kaitsele.
sellel on põhjus, sest sinuga manupuleeritakse teadlikult.12. mai 2018, 12:28
Toimetuses on vastavad käsud, pooldada siis mittepooldada, tekitada võlts diskussioon, vorpidamitmeid artikleid pea sama sisuga, et teemat üleval hoida. Tegelikult kõik käib reklaamirahade ümber, mis jörjest vähenevad, sest ajaehereklaami osa harab endale hoopis välismaine Google Ads ja Facebook jne...
Maamees12. mai 2018, 07:53
Inimesed ei saa arstide juures abi ja lähevad posijate juurde. Olen ise käinud arstide juures oma häda kurtmas ja saan vastuseks "ma ei tea mis haigus see on".
12. mai 2018, 10:08
Mida rohkem käid, seda rohkem saad diagnoose.
Urmas13. mai 2018, 03:37
Tuleb hakata "polkovniku leseks", siis vähemalt tead, mis sul on viga ja saad arste ka harida.
plätu12. mai 2018, 07:53
Dr Punab, respect! Väga õigesti kirjutasid.
Naine 48 a keda ei ole ahistatud.
jep12. mai 2018, 07:20
tööõpetuse tunnis on ikka näpud aegajalt "liimised".
Meedia ise propageerib seda “ebatavalisust”- kes siis hall hiir tahaks olla?12. mai 2018, 06:52
Telesaated, kus igasugused hüpnotisöörid, selgeltnägijad, veel vähe, siis vene selgeltnägijad.
Ja kui füüsilise tervise juurde minna, siis vaadake, mis meedias TERVISENURKADEES toimub. Kui palju seal arstide kirjutisi on? Arstidest kirjutatakse vaid siis, kui mõnel tervisega mingi apsakas on jutunud, muidu valitseb seisukoht ”arstid ei tea midagi” – alatasa saavad sõna just need, keda mainin ka Punab:
“Kui vaid võtta neid teemasid mida lähemalt olen vaadanud, siis sajad toitumisnõustajad, kümned Tiibeti meditsiini terapeudid. Hariduseks enamasti üks-kaks keskmiselt nädalast sertifikaadiga koolitust ja „spetsialist“ on valmis.”
Inimesed söövad end haigeks, esiteks kõikvõimalikud dieedid, hirmsal määral tarbetuid toidulisandeid, mida eelmised soovitavad, sest enamus neist on tegev ka mingis ravimite edasimüügi ürituses.
Lisaks alko ja kanep ... mis sest inimesest siis järele jääb?
Õnneks suurem osa on ikka oma elu elavad töökad ja terve mõistusega ja neid ei ahistata ka.
12. mai 2018, 06:18
Tanu meediale need ebateadused õitsevad!
12. mai 2018, 07:21
Meedia ise on samasugune manipuleerimise süsteem.
mustlaspatrull12. mai 2018, 05:36
Niiion Punab..kodukulud alla armastusega võidab uskuvaid ullikesi on liiga palju...
käe püksiajamine ongi poliitika,niinagu okupatsioonikahju nõudmine okupeeritult.
feminismi12. mai 2018, 03:23
pealetungiga on naised jäetud üksi ja mehed samuti. feministid külvab tigedust ja viha. tegelikkuses ei suuda nad elada teineteiseta. nii muutuvad nii mehed kui ka naised haavatavaks ja nõrgaks.
kukupai11. mai 2018, 22:53
Lugesin siinseid kommentaare ja sain aru, et probleemi ei ole. Probleem on olukord, mida on võimalik lahendada, aga ma ei usu, et ühiskonnas on võimalik lahendada olukorda, kus nõrgemad, rumalamad, kergeusklikumad lähevad otsima abi ja tuge mõne tuntuma ja tugevama käest, kes neid siis kõige labasemalt ära kasutab. Ja kui see siis juhtub, siis sa ei lähe seda maailmale kuulutama, sest sa oled ju väike, tähtusetu ja hädas. Sina oledki "eikeegi". Parim, mida sulle öeldakse on, et "ise olid loll".
Ainus asi, mida mõistusega inimesed teha saavad, on see, et anda oma lähendastele piisavalt tuge, et nad iial selliste "abistajate" juurde minema ei peaks. Probleemi kui niisugust ei ole võimalik lahendada.
A.T.S11. mai 2018, 22:52
Nagu pollitikud, kes loodavad ainult enndile läbi pettuste.
baphomet11. mai 2018, 22:39
Haritud naised ja ronivad horoskoobivanade juurde tšakraid avama. Eks ta omamoodi hul lu meel sus ole.
Meenub teatav don Quijote, kes oli ka muidu normaalne, aga liiga palju rüütliromaane lugenud ja ses suhtes tuhajuhan ja hu ll.
12. mai 2018, 00:12
Jaja , need ongi need haritud naised , kes kurdavad et neile ei jagu kõrgharidusega Eesti mehi . Siis nad lasevadki oma tsakraid avada igatsorti petistel , kes aga oskavad armuvalus naistele kõrva sosistada hellitavaid sõnu nii naise ilu kui ka oma hariduse kohta . Eesti naised on valmis isegi suurt raha maksma , et saada RAVITUD ISEHAKANUD ent joonistatud diplomitega tsakravõluril .
Mann11. mai 2018, 22:29
Mulle tundub, et need soolapuhujad ja "nägijad" saavad tuule tiibadesse tänu just rohketele kergeusklikele naistele. Millise andumusega kuulatakse neid "sensitiive", "ravitsejaid", "selgeltnägijaid". Olen minagi kunagi paari loengut tuttavate utsitamisel kuulanud, aga alati on jäänud hinge kahtlus ja küsimus, millistele (tõestatud) faktidele nende jutuvestjate väited tuginevad. Neid fakte pole ju! Aga kuulata muinasjutte on ju nii põnev! On nõudlus ja on pakkumine. Et mõni meessoost "sensitiiv" neid lihtsameelseid ära kasutab pole mingi haruldus. Ja meedia vaid kütab seda teemat üles. Kui ikka raamatutes ja ajakirjades on must-valgel kirjas teatud "tõed", seda rohkem inimene kaldub uskuma. Eks Luule Viilmagi oli suur muinasjutuvestja ja andis hoogu rohkete "sensitiivide" esilekerkimisele. Kuigi Viilma jutus võis kohati ka mõni tõetera sees olla. Jääb ainult mõistatada, kuidas oleks ta kommenteerinud enda õnnetu surma põhjust.
Radist11. mai 2018, 23:50
Olen sel teemal vestelnud paljude sõpradega. Abielunaised ütlevad, et kõik see sensitiivsus, kosmoloogia ja muu on ülimalt tore. Nende mehed muigavad: "no ei tea..."
12. mai 2018, 00:29
Ei kujuta ette, et ükski normaalne kodutüruk või sõdurpoiss mingi mangiga peaks suhtlema. Eestlased on normaalsemad kui teised rahvad.
Kratt12. mai 2018, 07:21
Luule Viilma on oma raamatus kirjutanud mis põhjustab liiklussurmi.
lugeja12. mai 2018, 08:17
Et siis rikkus ise ka mingit reeglit?
Naljakas.11. mai 2018, 22:24
Ise naine 50+ ,aga see Mangi joru teeb nalja.Mina ei süüdistaks Mangi,mida te naised jooksete ringi ja ajate horoskoope taga,palju nendest horoskoopidest täide on läinud. Eriti nalja teeb see,et ronitakse kuhugi puu otsa oma tšakraid avama.
Mina
M
Mina naine 50+ ei süüdista Mangi,see joru ajab mind naerma,mida te ise jooksete neid horoskoope taga ajama.Palju nendest horoskoopidest täide lähevad,eriti nalja teeb see,et keegi ronib lolluse pärast puu sisse.No mida imet seal näha oli.
11. mai 2018, 22:01
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
joosep11. mai 2018, 22:15
Nojah, eks need lõunamaalased teevad asja ära ilma käperdamiseta.
A 11. mai 2018, 21:47
Eesti naised ( mitte kõik -muidu tuleb p-laviin ) ei rahuldu Vargamäe Mari sooviga elada , töötada ,kasvatada lapsi ja ka surra Vargamäel - nemad vaatavad meil seebikaid ja kui sellist elu ei saa , siis pööravad natukene ära
Ohtu11. mai 2018, 21:31
See on õige 11. mai 2018, 21:30
Endaga raskustes olevad inimesed on jätud omapead oma probleeme lahendama . Psühholoogid-psühhiaatrit on kättesaamatud ja kallid , EELK ei täida juba ammu temale pandud kohustusi aidata inimesi nende hingehädades . Ja siis ilmuvadki välja algkooliharidusega või vanglaleiba maitsnud petised . Valdavad nad inimeste hädadel parasiteerivat psühholoogiat suurepäraselt . Nagu oma petistest veel vähe , tuuakse neid venemaalt , indiast ja mujalt veel sisse . epp petrone nimeline näiteks on siis mitu hindust soolapuhujat toonud .
see on õige,le11. mai 2018, 21:47
õieti kirjutatud, kahju,et epp petrone lahku läks ja ise nimetas, et tahab areneda edasi,aga toimus ainult tohutu tagasilangus ja kivide ja hindude usk,väga kahju.see on on muidugi teemaväline.
11. mai 2018, 22:31
Epp Petrone on hea näide kuidas uinauina ja hindumuina lõhub suhteid ja perekondi.
igatahes väga hästi11. mai 2018, 21:24
kirjutatud Margus Punabi poolt,imetlen selle mehe tarkust ja muidu ka väga armsa näoga poiss.Jõudu.
Juku11. mai 2018, 21:22
Eesti naised on nii haiged - terviseminister peab tagasi astuma
Kummaline11. mai 2018, 21:22
"Soolapuhujate võidukäik meie ühiskonnas. Vaatame eneseabiraamatute hulka." Veider, kas see arst nimetab kõiki eneseabiraamatuid soolapuhumiseks? Minu meelest on suur hulk selliseid raamatuid praktilise psühholoogia valdkonnast ja psühholoogia peaks minu teada olema tunnustatud teadusharu.
e-maalt11. mai 2018, 21:13
Kas Liis Haavelis on probleem sellepärast et ta on naine.
reede11. mai 2018, 21:05
Õhtuleht on mandunud tõelise sopalehe tasemele Ei tea kust või kuidas neid emaseid näpistas aga tean et vaid kohus mõistab inimese süüdi või süütuks Seda ei tee mingi tobe Kärmas ega Õhtuleht
Mn11. mai 2018, 21:07
Kaitsed pe.rvot? Masendav!
Kes teisele...11. mai 2018, 21:10
Mees, kes nimetab naisi "emasteks" ei ole ise ka mees, vaid mingi isane loom.
teaduslik diskussioon11. mai 2018, 22:35
mees ongi ju isane loom ja naine on emane loom.
Täiesti teaduslik kuiv ja täpne emotsioonideta väljend.
Kas Teie olete teaduse vastane ja vaimupimeduse pooldaja, et omistate sõnale ja teaduslikule määratlusele "emane" mingeid halvustavaid varjundeid?
Kuidas võtta11. mai 2018, 23:44
Loom on see, kes juhindub instinktidest. Ainult ja ainult. Inimene on see, kellel on peale instinktide veel mõistus ja arusaam moraalist. Nagu täheldada võib, on nende hulgas, keda tavaliselt inimesteks nimetatakse, nii inimesi kui loomi
spets11. mai 2018, 20:53
ise imestan hoopis kuidas õhtuleht ja maaleht aastaid vaimuhaiget perv.ertti moosisid, talle raha andsid ja kõik tema jaburdused trükki lasid....?
Reigo11. mai 2018, 20:43
Probleem on rumalates inimestes. Kui ma loen sellist asja,et Eestis käivad kõrgharitud naised šarlatanide juures,maksavad arvestatavaid summasid ühele habemikust vanamehele,kes neid siis jalgevahelt näpib.. mille eest? Et saada HIROSKOOP! Ajuvaba ja ülikurb!:( Ja siis NEEDSAMAD "kõrgharitud" naised kurdavad,et nad ei leia Eestis võrdväärse haridusega mehi!!! Aga andke andeks,sellistele ei sobigi mentaalselt keegi peale 9-klassi haridusega saekaatrimehe! Ja ka need on enamuses neist targemad! Jääb üle otsida friike,friigi mõtlemisega veganeid,usuhulle ja...selliseid vanamehi,kes HOROSKOOPI pakkudes hargivahet näperdavad..
Reigo11. mai 2018, 20:57
Minu arvates oleks lahendus sookvoodid. Et ei võetagi kõrgkoolidesse rohkem kui 50% naisi. Igasse fakulteeti sedasi. Pole vaja sellist ajudeta kanakarja kõrgharida. Mingu tööle,ja tehku midagi OMA KÄTEGA,kui mõistust napib- lüpsku lehmi,töötagu tehases liini peal,kui vaja siis ehitusel maalritena jne! Ongi VÕRDSED MEESTEGA! Vaimselt vähem võimekamad mehed ju teevad neid töid,suudavad ka vaimselt vähem võimekad naised! Ja füüsilist tööd tehes ei tule rumalatel naistel selliseid kiikse pähe, a la "hakkan veganiks, lähen šarlatanide manu abi otsima"! Töö tegi ahvist inimese, logelemine+rumalus teevad inimesest ahvi. Puu otsa tagasi,banaane sööma sellised!
Jah?11. mai 2018, 21:17
Kas Reigo meelest on naiste seas tööhõive liiga väike, et nagu suurem osa eesti naistest ei tööta? Kas Reigo ei tea, et kõrgkoolidel on probleeme üliõpilaste leidmisega, nii et nad oleksid valmis vastu võtma kasvõi roboteid? Reigo ei ole vist üldse eluga kursis.
Reigo11. mai 2018, 21:28
Vastan Sulle "Jah". Olen kursis. Kuid samuti olen kursis sellega,et need n.n. kõrgharitud beibed ei leia endale rakendust Eestis. Nad ei ole proffid ühelgi alal,neil on lihtsalt DIPLOM! Ja peale ülikooli ongi nad elus pettunud- nad said PABERI KÄTTE,kuid saavad sügaval sisimas aru,et nad EI OLE KÕRGHARITUD...siis minnaksegi segaseks,kirutakse mehi, joostakse šarlatanide juurde,kaldutakse äärmustesse (veganlus,ususektid) jne. Pettumus endas,oma võimete ülehindamine. Kas lihtsam polnuks naistõstukijuhina töötada? Minu naine töötab,elame Eestis ja töötab näed tõstuki peal. Vinge naine on,ja kordi intelligentsem,kui need "kõrgharitud" kes šarlatanide juures abi otsivad.
Reigo11. mai 2018, 21:35
Ma muidugi ei üldista,et KÕIK NAISED,kuid minu hinnangul 1/3 naistest on Eesti kõrgkoolides ilmaasjata.
baphomet11. mai 2018, 22:46
Tänapäeval on tundub kõrgharidus üsna devalveerunud olevat. Nõuka-ajal oli üliõpilasi k0rdades vähem ja ei pidanud päevitunud ajukirurge importima ega midagi.
Vanameeste kohta ei mäleta. Eks neid liputajaid ikka olevat olnud.
Hea, et sai nõuka-ajal kõrghariduse kätte. Nõksu targem tunne kohe.
jep12. mai 2018, 08:40
nouka aegne tehnikum oli ka tugevam kui praegune ylikool, korralik temt-i lopetanud tehnik oli hinnatud meister igal pool
sa paistad olevat12. mai 2018, 10:25
tavaline haritud naiste vihkaja. ei imesta, et naised karjas laande abielluvad, varsti pead siin yksi edasi kovatama
Uskumatu11. mai 2018, 21:18
Tõesti uskumatu, kuidas naised sellise soolapuhuja juurde lähevad ja sellisesse jamasse usuvad. Arvan, et Eesti olustik on nii masendav ja trööstitu, muuga ei suuda seda põhjendada. Hästi haritud ja palka saav naine Euroopas leiab nii palju muid võimalusi enda elu muutmiseks ja probleemide lahendamiseks kui sellise haige vanapapi juurde joostes.
to Uskumatu11. mai 2018, 21:25
Ega jah, Metoo liikumine sai ju alguse Eestist, Ameerikas ja Euroopas on naistega kõik korras.
to uskumatule11. mai 2018, 21:40
Me too on mingi filmi ja modelli maailma probleem. Usu mind, minu sugused haritud ja hästi teenivad (Eesti juurtega) naised, ei vaja Euroopas elades mingit horoskoopi. Kui on mured, on nõustajate ka ikka arstid, psühhoterapeudid . See on mingi Eesti Värk.
12. mai 2018, 05:51
12. mai 2018, 06:03
12. mai 2018, 06:09
perverdid on alati olemas olnud, aga uskumatu on see, et naistehordid(ka alaealised) jooksevad raha näpus nende juurde! ja siis halavad!
12. mai 2018, 08:46
Sa ikka saad aru, et need inimesed ei jooksnud ju tem kui perverdi juurde, vaid nad uskusid, et tegemist on oma ala tõelise asjatundjaga. Siinseid kommentaare lugedes on ka täiesti arusaadav, miks nad sulaselge seksuaalse ahistamise enda teada hoidsid.
12. mai 2018, 06:14
ajakirjandus on peamise töö teinud nende lolluste promomisel!
Leo11. mai 2018, 20:08
Tegelikult võiks selle Mangi 50 halli varjundi (loe: naise) nimekirja ka ikka avalikuks teha! Saaks teada kes on need lihtsameelsed, uudis(himu)likud ja lõppkokkuvõttes arad memmed ...
ma ka11. mai 2018, 21:17
ei saa aru, süüdistavad tuntud inimest rängas kuriteos, aga ise on varjatud?
111. mai 2018, 21:42
vana mees, äkki ei saa enam aru mida keegi tahab, mõned horoskoopi vaadata, mõned teleskoopi vaadata, mõnedel pole üldse enam tahtmist...
Mall11. mai 2018, 20:06
Praegu tundub et ainuke pervert Eestis on see noid. Tegelikult on proobeem tohutu! Alates opetajatest kes kallistavd vastu laste tahtmist, keh. opetejatest kelle abistavad kaed satuvad sinna kuhu ei peaks; onud kes ahistavad oma sugulasi jne. Kunagi oli Pere kooli teema selle kohta ja umbes 200 naist raakisid oma kogemustest. Tegemist pole isegi mitte ahistamistega vaid otses mottes vagistamis juhtumistega! Masendav!!!! Enamus naisi on tool/ ulikoolis ahistatud olnud kui mingil imelikul pohjusel peavad seda taiesti normaalseks ja tahavad lihtsalt unustada.
Kallistusi jagav õpetaja11. mai 2018, 20:08
Kuhu need õpetajate käed siis sattuvad?
to 20:0811. mai 2018, 21:13
Eks kallista mind, küll sa siis näed!
11. mai 2018, 20:22
Sind, labast olevust, küll keegi kallistada ei taha. Kui, siissamasugused nagu sa ise. Normaalne sa kindlasti kohe pole.
Kati11. mai 2018, 22:18
Kle see oli kunagi Kati, kes avaldas ajalehes "kuulsuste" initsiaalid, kelle ta oli voodisse lohistanud.
Refi agent12. mai 2018, 06:32
Meil on 99%-i naisõpetajad ja varsti on 100 täis!
Naine11. mai 2018, 20:03
Kuidas need naised nii rumalad küll on! Piinlik lausa!
......11. mai 2018, 21:08
Mõned lausa kõrgharidusega!
luust ja lihast11. mai 2018, 22:24
Eks nad ole ka luust ja lihast (loomad). Jättes siinkohal kõrvale samasooiharad, siis enamus enamus naisi tahab samamoodi (võõraid) mehi (ise katsuda ja katsutud saada).
Ehk kui mõlemad oleks sama asja peal väljas olnud, aga habemik lasi asja "nihkesse".
Ta küll pakkus astroloogiat ja vastutasuks senistel andmetel katsus/käperdas.
Aga kuna ta ilmselt selles mõttes rahuldust ei pakkunud, siis "saamata ja söömata" kanakari teeb nüüd kambakat ;)
mõtleja11. mai 2018, 19:48
Iga mäng eeldab ikka kahte osapoolt ja nii pole Mangi ohvrid mitte mingid ullikesed vaid vähemalt osa neist väliselt ” haritud ja intelligentsed”, kuid sisemiselt nihkes, kes väärkohtlemise eest vabatahtlikult ka peale maksid ning sellest aastaid vaikisid. Samuti on Mangil kulissid korras, teisisõnu ta on erudeeritud ja jagab ka astroloogiat.Mistahes hälve vajab realiseerumiseks kaasmängijat, mistõttu peaksid kõik need naised peeglisse vaatama mitte ainult huulte värvimiseks....keegi ei sundinud teid millekski, nii et võtke vastutus oma lamba hoiaku eest.
Mõtle vähem12. mai 2018, 08:54
Inimesed läksid Mangi juurde, sest teda on ju kiidetud kui suurepärast astroloogi. Inimesed, kes ahistamise ohvriks sattusid, ei julgenud lihtsalt midagi öelda, sest kartsid just seda reaktsiooni, mida siit lugeda saab: lollid, ise tahtsid, ise süüdi... ja nii see ahistatute hulk kasvas. Kujuta ennast sellise naisena... Praegu on neil lihtsam sellest rääkida, sest nad teavad, et pole üksi.
11. mai 2018, 19:45
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mis soga11. mai 2018, 20:08
To Heh11. mai 2018, 20:41
Kas jobude all mõtled endasuguseid?
Probleem11. mai 2018, 21:08
Samamoodi võib öelda meestele: olge tõelised mehed ja kohelge naisi austuse ja armastusega, siis ei ole vaja imestusest suuri silmi teha, et kuidas üldse on võimalik, et naised niimoodi käituvad, et nad nii "lollid ja lambad" on. Mõni mees arvab, et ta võib olla mõlemat: olla tõeline mees armastatud naisele ja vahelduseks ka "seemet lasta porimattidesse". Palju on üldse tõeliselt mehelikke mehi, kes kunagi ei alanda oma väärikust võttes naist kasvõi pooleldi vastu naise tahtmist ja kelle moraalipõhimõtted ei luba kunagi ära kasutada manipuleeritavat ja vähese enesekindlusga naist? Kui palju siis selliseid mehi on, kelle jaoks naised saaksid olla tõelised naised? Murdosa. Olge ise mehelikud mehed ja saate endale jumalannad ja kuningannad, kes kunagi Mangi-sugustel end ahistada ei lase.
Ei11. mai 2018, 23:38
Tegelikult ei ole hoopis mehi, kelle jaoks jumalanna olla. Ohivad ja ahhetavad siin, et naised nii käituvad ja kuidas nad küll ometi võivad. käivad Mangi juures ja tahavad tumedanahalisi. Vaadake iseendasse, mehed, otsige vastust, mis teil puudu jääb, et naised sellised on.
Urmas13. mai 2018, 02:41
Kas kommentaator Probleem on midagi kuulnud kunagi eksisteerinud matriahaadist? Oeh, kui ainult kõik need matriahaadi ajal elanud ja matriahaadi üleolevust kannatanud mehed saaksid oma südamelt kõik ära rääkida. Kahjuks nad vaikivad igaveseks.
emadepäev11. mai 2018, 19:34
püha lihtsameelsus, endal aru pääs pole vä? käi siis kirikus, mis ronid puuöönsusse, ema pole rääkind vä, et vööraste meestega kaasa ei minna ja kommionud on nou-nou!
Vaataja 11. mai 2018, 19:58
11. mai 2018, 22:57
Mang oma aastakümnetepikkuse kogemuse najal on oma võtetega lausa välgukiiruseks muutunud - vanamees hüppas nagu noor hirv krapsti puuõõnde ja isegi parka alt leiab aluspüksid kähku üles. Harjutamine teeb meistriks.
Vàga òige11. mai 2018, 19:29
Ei manipuleeri ainult meestest tervendajad vaid ka naistest posijad. Inimesed ei oska ja pole òpetatud probleeme lahendama.
11. mai 2018, 20:09
ja muidu, kommentaaride kirjutajad samuti manipuleerivad
to 20.0911. mai 2018, 21:03
Reformi - sotside palgalised kommijad eriti.