Igor Mang Foto: Tiina Kõrtsini
Eesti uudised
11. mai 2018, 14:29

Ohver: ta avas mu püksinööbi, pani oma näpud minu sisse

Kärmas: „Pealtnägijale“ on kirjutanud umbes poolsada naist, nende hulgas alaealised (153)

Pärast kolmapäeva õhtul eetris olnud „Pealtnägija” saadet, kus avalikustati tuntud astroloog Igor Mangi lähenemiskatsed naistele, on „Pealtnägija” saatejuhi Mihkel Kärmase sõnul nende meeskonnaga ühendust võtnud veel mitukümmend ohvrit.

„Väga elav reaktsioon loole näitab, et ilmselt on väga paljud naised ennast nendes lugudes ära tundnud,” märkis ta Delfile.

Kärmase sõnul on Mangi ohvrite seas eri elualade esindajaid, nii õpetajaid kui ka diplomaate. „Mang on vähemalt kolmkümmend aastat sedaviisi toimetanud,” möönis Kärmas, et kaebusi on tulnud isegi 1980ndate lõpust. Mehe sõnul joonistub lugudest sageli välja sarnane käitumismuster.

Refereeritud artikli täistekst Delfis.

ERR-ile rääkis Kärmas, et kui veel eile oli rõhuasetus 1980ndate lõpul ja viimastel aastatel, siis nüüd on tulnud teavet ka vahepealsetel aastatel toimunu kohta ning ohvrite seas on ka alaealisi. Tänaseks on need juhtumid paraku aegunud, nagu ka paljud teised.

Üks naine rääkis enda juhtumi kuue aasta tagusest ajast, mil ta oli alles 18-aastane ning Mang ta Kadriorgu puuõõnde meelitas.

"Ma ei julgenud hingata, liigutada ega midagi öelda. [---] Siis liikus ta käsi aina alla poole, ta avas mu pükstel nööbi ja ajas oma käe aluspükste vahelt täiesti minu suguelundile, ta liigutas oma kätt seal ringi kuni tema näpud liikusid otseses mõttes minu sisse, kus ta püsis päris pikalt," meenutas ta.