Elina NechayevaFoto: Keit Paju
Üritused
11. mai 2018, 14:18

VIDEO | Elina Nechayeva saatis emale soojad tervitused: emme, ma väga armastan sind!

Tänases "Terevisioonis" edastasid oma soovid eelseisvaks emadepäevaks Eurovisionil viibivad Elina Nechayeva, Mihkel Mattisen ja Karmel Killandi. 

"Ilusat emadepäeva kõigile kaunitele emadele. Minu arvates ei ole ema professioon võrreldav mitte ühegi professiooniga. See on kõige keerulisem maailmas. Samas ma kujutan ette, et see toob ka palju õnne," sõnab Elina Nechayeva.

Lauljatarile meenub reis, mis võeti ette enne tema kooli minekut. "Sõitsime koos Pariisi, Disneylandi. See oli tõesti midagi maagilist ja muinasjutulist. Ma olen väga tänulik sulle, emme, et me veetsime sinuga koos nii ilusa nädalavahetuse Pariisis. Soovin sulle väga palju tervist, mis on kõige olulisem maailmas, ja ka väga palju kannatust minuga. Emme, ma väga armastan sind ja sa oled mulle väga kallis ja oluline inimene."

Mihkel Mattisenile meenus emaga seoses üks lõbus lugu lapsepõlvest. "Ema hakkas kahtlema, et mul on probleemid kõrvakuulmisega, mis minu praeguses töös oleks kahtlemata üsna mitte positiivne omadus. Ta läks minuga isegi kõrvaarsti juurde, tehti uuringud ja arst ütles, et sellel poisil kuulmisega küll probleeme pole, kui, siis sõnakuulmisega."

"Sa oled mulle tohutult kallis ja soovin sulle imelist emadepäeva. Muidugi ka teistele emadele ja minu abikaasale, kes on mu lapsele suurepärane ema. Oh, emad, mis me teieta küll teeksime. Aitäh, et olemas olete. Eriti minu ema," saadab ka Mattisen oma tervitused.