Foto: Pexels.com
Saund
11. mai 2018, 15:13

DR. NOORMANG VÕTAB TEID VASTU: laulud, mille saatel on parim tšakraid avada (2)

Lõppeva nädala Pealtnägijas selgus, et tuntud tähetark Igor Mang on nii mõnelgi korral enda naissoost klientidele luba küsimata käed külge pannud, seda neidude tšakrate avamise eesmärgil. Samuti saime teada, et kõnealuste punktide vabastamist soodustab muusika.

Ühel konkreetsel juhtumil pani avatud kolmanda silmaga mees taustale käima rokikuningas Elvis Presley muusika ning üritas enda klienti tantsima rabada, justkui neiu oleks Teele ning tema Toots. Naine Mangi puusahõõrutamise õnge ei läinud. Äkki oli asi muusikas? Sellest tulenevalt pakume omalt poolt välja mõningad muusikapalad, mille abil tšakrate avamine hõlpsamini võiks minna.

Push Up - "Ämblikmees"

1999. aasta diskoloo rütmis ei avane šampanjakorkide kombel mitte ainult tšakrad, vaid liikuma hakkavad ka kõik valutavad luud ja kondid. Samuti võib kaasahaarava refrääni ümisemine kuulaja jaoks niivõrd lummavaks muutuda, et ei pane tähelegi, kui soe energia kehas ringlema hakkab. Positiivset mõju võib avaldada bändi nimigi - väljendab ju ingliskeelne fraas Push Up eesti keeles toetamist.

Nancy - "Hellalt hoia mind"

Kuigi taustal kõlavad taaskord puusadele keskmisest tihedamat koormust andvad rütmid, on Nancy loo puhul tähtis keskenduda sõnumile. Refräänis kajab fraas "Hellalt hoia mind" ning salmidest käib läbi "Mu kehas välk kui lööks, leides kõikjal su käsi". Mõlemad fraasid on tšakrate avamisel kusjuures äärmiselt tähtsad.

"Suur tamm" - eesti rahvalaul

Hariliku tamme ladinakeelne nimetus on Quercus robur, mis emakeelde tõlgituna tähendab "ilus võimas puu". Kuna me kõik teame, et enda sisemise harmoonia leidmine nõuab ohverdusi, siis seda paslikum on, kui kogu uuestisünni protsessi saadab armastatud rahvalaul sellest, kuidas hiiglaslik, võimu täis juurikas maha raiutakse, et läbi selle uutele kogemustele elu anda!

Wild Disease - "Mul' meeldib, mis sa teed mu jaoks"

Kui teiste seniste palade puhul saame rääkida nende spirituaalsest jõust ja hingele positiivselt mõjuvatest omadustest, siis Põhja-Tallinna pronkskeele Wild Disease'i sensuaalne soololaul on pigem praktilise väärtusega - õppetunde tšakrate avamiseks leidub nii lüürikas (üles loetletakse seansiks tarvilikud hügieenilised protsessid) kui ka videopildis (Jaanus Saks tutvustab õiget sõrmetehnikat).

reket - "Öö läbi"

"Et teha seda öö läbi, helista kui sul saab töö läbi," laulab reket. Muidugi peab megapikk räppar "selle" all silmas tšakrate avamist.

Vaiko Eplik ja Eliit - "Seks on lahe"

See on lihtsalt hea lugu.