Scott HutchisonFoto: VIDA PRESS
Saund
11. mai 2018, 10:39

Kadunud rokkari otsingute käigus leiti surnukeha (3)

Šoti indie-bändi Frightened Rabbit laulja Scott Hutchisoni (36) otsimiseks korraldati politseioperatsioon. The Guardiani teatel on leitud surnukeha, kuid ametlikult pole kinnitanud, et tegu on kadunud rokkariga.

Frightened Rabbit teatas kolmapäeval sotsiaalmeedias, et Scotti nähti viimati öösel hotellis. Bändimehed olid väga mures, sest muusik oli nende sõnul hapras psüühilises seisus.

The Guardiani teatel leidis politsei eile õhtul kell pool üheksa Hutchisoni otsingute käigus surnukeha, millest anti teada muusiku pereliikmetele. Ametlik tuvastamine seisab lehe andmeil veel ees, kuid on karta, et tegu on Scottiga. Elutu keha avastati Port Edgarist South Queensferry lähistel, kus asuv Dakota hotell oli viimane paik, kus Scotti kolmapäeva öösel nähti. Ansamblikaaslasest venna Granti sõnul oli ta lahkunud hotellist ilma telefonita.

Kolm tundi varem oli Scott manitsenud Twitteris oma fänne lähedasi hoidma. Ta ise polevat seda õigel ajal teinud. "Palun kallistage oma armsaid." Seejärel jättis laulja kommentaatoritega hüvasti.