Neiu, keda Mang väidetavalt ahistasFoto: Robin Roots
Tele
10. mai 2018, 15:39

„Kuuuurijasse“ oleks Mangi ahistamislugu jõudnud alles uuel hooajal (9)

"Kuuuurija" autor Katrin Lust sai vihje Mangi ahistamiste kohta möödunud aasta lõpul. Miks ei jõudnud lugu "Kuuuurijasse"?

Katrin Lusti sõnul tegeles ta Mangi ahistamislugudega eelmise aasta lõpust alates ning plaanis loo avalikustada alles uuel hooajal. "Kuigi meil oli olemas tütarlaps, kes rääkis, siis ma leidsin, et oleks vaja neid naisterahvaid rohkem. Ma teen seda saadet üksinda. Paratamatult panime selle loo praegu riiulisse ja otsustasime samal ajal [teiste lugude tegemise kõrvalt] otsida ohvreid juurde," selgitas Lust.

"Ma ei kujuta ette, et ma saan Mangi vihje ja pean selle nädala jooksul eetrisse paiskama. Mul on praegu ka töös suured lood, mis lähevad eetrisse septembris. On loogiline, et kaks toimetust võivad uurida sama lugu ja üks lihtsalt jõuab ette," seletas Lust.

"Minu huvi ei saa olla see, kes rohkem klikke saab. Me teavitame avalikkust. Ja mis saab mul olla selle vastu, kui "Pealtnägija" tuleb sellega välja enne septembrit. Mina poleks seda sellesse hooaega ilmselt üldse jõudnud panna. Oleksin sellega suvel edasi tegelenud," sõnas Lust.