Scott HutchisonFoto: VIDA PRESS
Saund
10. mai 2018, 15:32

Šoti rokkbändi solist on jäljetult kadunud

Šoti indibändi Frightened Rabbit laulja kadus kolmapäeva öösel ning teda pole tänini leitud. Ansamblikaaslased on mures, sest Scott Hutchison (36) oli nende sõnul psüühiliselt hapras seisus.

Šoti politsei palub tungivalt infot kõigilt, kes on Hutchisoni viimastel päevadel näinud. Rokkarit nähti viimati kolmapäeva öösel kell 1 Glasgow' hotellis.

Kolm tundi varem oli Hutchison Twitteris kirjutanud: "Olge head kõige vastu, keda armastate. See pole endastmõistetav. See ajab mind tigedaks. Ma ei elanud selle põhimõtte järgi ja see ajab mind hulluks. Palun kallistage oma lähedasi."

Mõni minut hiljem järgnes teine säuts: "Olen nüüd eemal. Aitäh."

Viimase postituse peale avaldasid sajad fännid Scottile julgustust ja toetust. Ansambel aga kirjutas oma Twitteri kontol: "Muretseme Scotti pärast, kes on nüüdseks juba mõnda aega kadunud. Ta võib olla psüühiliselt hapras seisundis ega pruugi vastu võtta endale kasulikke otsuseid."

Neljapäeval kurtis Hutchisoni vend ja bändikaaslane Grant sotsiaalmeedias, et Hutchisoni pole ikka veel leitud. "Teie toetus on seni olnud vapustav ja me ei palu muud kui mõelda Scotti peale, hoida silmad lahti ja jagage netis tema fotot."

Hutchisoni kadumine meenutab Walesi menubändi Manic Street Preachers rütmikitarristi Richey Edwardsi seletamatut kadumist 1995. aastal.