Foto: Robin Roots
Inimesed
10. mai 2018, 15:11

Mangi naabrid: naised käivad tema juures pidevalt (111)

Eesti rahva poolt palavalt armastatud tähetark Igor Mang on sattunud skandaali, kus mitu naist väidab, et mees on neid nii krabanud kui ka kätt püksikutesse ajanud. Mangi naabrid räägivad, et on näinud meest mitmete naistega korterisse sisenemas.

Mangi stuudiokorter, kus huvilistel on võimalik endale individuaalne horoskoop soetada, asub Lasnamäel Meeliku tänavas. Päev peale juhtumit on naabermaja elanikud hämmingus, kuid keegi päevavalgele tulnud skandaali üle ei imesta.

"Ma usun seda, sest võib öelda, et mul on nii-öelda isiklik kokkupuude või teadmine sellest," räägib üks Mangiga samas trepikojas elav naisterahvas. "Mu tuttav, kes on juba neljakümnendates, sattus temaga trammis vastastikku istuma ja teate, mees oli teda vaadanud sellise meela ja ihaleva pilguga," pajatab ta.

Samuti on ta täheldanud, et Mangi juures käivad tihtipeale naisterahvad. "Mina istun siin akna all pidevalt ja näen ikka, kui rahvas siin käib. Ma olen alati imestanud, kuidas nii palju, aga ma olen aru saanud, et nad tahavad vast siis oma horoskoope saada," mõtiskleb ta. "Olen näinud, et ta on naistele ka vastu jalutanud ja siis jalutavad koos siia. Igatahes on see väga inetu!"

Teinegi majaelanik teab pajatada isiklikust kogemusest trammis. "Mina olen teda küll normaalsena siin näinud. No nii palju, kui me oleme temaga siin suhelnud. Muidugi, trammis ma olen märganud, et kui keegi naisterahvas istub tal kõrvale, siis ta hakkab kohe meelalt rääkima oma horoskoobiteemadel ja pakkuma, et ehk soovitakse personaalset horoskoopi."

Tema aga viitab, et tähetarka on majas võrdlemisi harva näha. "Tavaliselt ta tuleb hilja õhtul ja juba vara hommikul läheb minema. Ma mõtlesin küll, et ta elab siin, aga nüüd eile seda saadet vaadates selgus, et see koht on tal miskiks muuks otstarbeks," räägib naine. "Aga harva käib ta siin ja siis pole tal kunagi toidukotti kaasas olnud."